Jedi Knight: Jedi Academy

2002 yılında ilki çıkmıştı. Bizi ilk defa böyle bir serüvene sürüklemiş, önceki oyunlardaki grafik rezaletini ortadan kaldırmış mükemmel bir şekilde bizi karşılamış ve bilgisayar başında sabahlamamızı sağlamıştı. Yapımcı Activision’a binlerce teşekkür yağdırıp bize böylesine bir oyun sunduğu için sevinmiştik. Oyun bittikten sonra haliyle hem üzülüp, hem de sevinmiştik. Sevinmemiz oyunu bitirmemiz içindi, üzülmemiz ise bir oyunu daha bitirmiş olmamızdı. Aradan 1 yıl geçmeden yeni bölümü çıktı. Bu sefer ise ilk oyundan 2 yıl sonrasında bulmuştuk kendimizi. Evet Jedi Outcast efsanesi , Jedi Academy olarak kendini aşmış bir şekilde karşımıza gelmişti. Acaba nasıl bir oyundu…

Jedi Academy kendinizi Jedi güçleri ve ışın kılıcı kullanımında aşacağınız türden bir oyun. Elinizde ışın kılıcı etrafı dağıtmak, gücü kullanıp, karışınızdakini etkisiz hale getirmek, her Star Wars filmlerini seyredenlerin içinden geçirdiği bir duygudur. Artık bunu yapmak mümkün. Tamamen kendinize has, yeni bir Jedi yaratıp kendi isteklerinize göre onu dizayn etmek, kılıcının rengini ve şeklini ayarlayabilmek, Güç’ün karanlık veya aydınlık taraflarından birini seçerek kendi yolunuzu çizmek mümkün. Oyun boyunca müttefiklerinizle beraber çarpışmak, toplu düşmanlarınıza tek koldan güçlü bir şekilde saldırmak, ya da bir meydana atlayıp Storm Trooper’ları dağıtmak elinizde. Kısacası Jedi Academy, her Star Wars fanının içinden geçirdiği, orada gizli kalmış bir isteği, duyguyu harekete geçirecek türden bir oyun.

Oyunun incelemesine başlamadan önce hikayeden bahsetmemek olmaz. Oyunun kısaca hikayesi:

“Endor savaşının üzerinden 10 yıl geçmiştir… Jedi Knight – Jedi Outcast’teki olaylar sona ermiş, Desann’ın yok olmasından sonra 2 yıl boyunca, Jedi Academy’nin fazlasıyla zorlayacak bir faktör ortaya çıkmamıştır…

Bu sırada Coruscant’tan yola çıkan bir grup Jedi adayı, bir Transport Mekiği ile Jedi tapınağının olduğu Yavin IV gezegenine yol almaktadırlar. Aralarından Jaden Korr, Jedi eğitimi almadan ışın kılıcı yapma gibi bir mucizeyi gerçekleştirmiştir… Aynı mekikte olan Rosh Penin, çömez tabirli bir padawan adayıdır. Jaden ile bir diyaloğa girer ve arkadaş olurlar.

Mekik gezegene inmek üzereyken, Tavion ve bir kaç Cultist mekiği düşürür. Mekik Yavin IV’de tapınak yakınlarında yere çakılır. Jaden ve Rosh yere indiklerinde, Master Luke onlarla iletişim kurmayı başarır. Derhal tapınağa gelmelerini emreden Master Luke’un emirini yerine getirmek için yola koyulurlar…”

İşte oyun buradan sonra başlıyor.

Jedi Academy’nin en önemli özelliği, oyunun sonunun sizin tercihinize bırakılmış olması. Bir noktadan sonra, kaderinize karar vermeniz gerekiyor; karanlık tarafta mı yoksa aydınlık tarafta mı kalacağınızı belirlemeniz isteniyor. Bu da hikaye içindeki sınırlandırmayı bir nebze de olsa ortadan kaldırıyor.

Oyun başladığında, kendinizi bir RPG oyununda zannedebilirsiniz. Çünkü karakterimizin ırkını, cinsiyetini, giyimini, saçını, hatta ışın kılıcı rengini ve şeklini ayarlamak mümkün. Bütün bu ayarları kendi zevkimize göre ayarladıktan sonra oyuna başlıyoruz.

Oyun ilk oyunla aynı grafik motorunu kullanmış. Bir kaç ufak fark dışında grafiklerde fazla bir gelişme yok, ama yinede ilk oyundaki kısıtlamalar giderilmiş, yeni hareketler, yeni oyun düzeni oyuna yeni bir boyut getirmiş.

Oyunda 2 ustamız tarafından bize verilen görevleri yerine getirmek için, galaksi’nin çeşitli sistemlerine gidip bazı araştırmalar yapıyoruz. Bu görevlerin amaçları değişken. Yani tam olarak bir kalıba oturmamış görevler. Örneklemek gerekirse, bir bölümde silah kaçakçılığı için Ord Mantell’ı yoklamaya giderken, bir bölümde çöle düşen geminiz için parçalar bulmanız gerekiyor. Yani görevler hakkında pek fazla eleştiri yapamayacağız. Bu görevden bazıları sizi fazlasıyla zorlayacakken, bazı bölümleri bitirmeniz 10 dakikanızı almayacaktır.

Yaptığımız her başarılı görevden sonra Academy’ye geri dönüyoruz ve bir sonraki göreve başlamadan önce, Force Power’larımızı upgrade ediyoruz. Dark, Light, Core powers olmak üzere 3 bölüme ayrılan güçlerimiz bulunuyor.

Diyelim ki Dark güçlere yoğunlaşmak istiyorsunuz. Her görev bitiminde, toplam kapasitesi 3 Rank olan güçlerimizden bir tanesinin rank’ını 1 rank arttırabiliyoruz. Farzedelim ki Lighting’e yoğunlaştık, 1. Rankta küçük bir statik elektirik çakıyor, 2. Rank’taki hakkınızı tekrar Lighting için kullanırsanız, bu güç 2 Ranka ulaşıyor ve ufak bir statik elektrik yerine birden fazla Lighting hüzmezi çakıyor ve rakibe daha çok zarar veriyor. 3. Ranka geldiğinde ise çok güçlü ve etki alanı yüksek Lighting’ler çakıyor ve aynı anda birden fazla düşmanımızı öldürebiliyoruz.

Yukarıdaki durum Light güçler için de geçerli. Core Power’ların upgrade’i bizim elimizde değil. Zıplama, Saber fırlatma ve benzeri temel güçler, her görev bitiminde otomatik olarak 1 rank artıyor. Bu da bizim işimize çok yarıyor. Core power’lar düşmanlarımıza zarar vermede bize pek yardım etmese de olmazsa olmazlardan.

Oyunda bize Jedi Knight rütbesi verildiğinde, kendimize yeni bir saber yapıyoruz. Ama bu saber, Çift Saber, 2 Taraflı Saber (Saber Staff), Standart Saber. olmak üzere 3 şekle ayrılabiliyor. Standart saberi , Jedi rütbesine geçmeden önce kullanıyor olmanıza rağmen, saber staff ve Çift saber gerçekten çok işimize yarayacak, özellikle 2 Taraflı saberi seçmeniz, ileriki bölümlerde karşınıza çıkacak olan düşmanlarınıza karşı çok etkili olacaktır.

Oyundaki diğer ayrıntı da sesler. Sesler EAX’a göre hazırlanmış ve options bölümünden EAX modunu aktif edip daha gerçekçi seslere sahip olmak elimizde.

Oyunda epey gelişmiş bir Multi Player sistemi var. Oyunu bitirdikten sonra saatlerinizi MP başında geçirebilirsiniz. Oyunda görülen tüm karakterleri seçebilme imkanımız var, ayrıca kılıç rengimizi kırmızı yapmak ve diğer saber hiltlerini kullanmak da mümkün. Oyundaki MP sistemi çoklu olarak değişiyor: Duel, Power Duel, FFA, CTF, Takım Oyunu

Duel :
Her SW Filminin sonunda görülen duelleri yaşamak bu bölümde gerçekleşiyor. İstediğiniz karakteri seçip, düşmanınızı belirleyip bize verilen haritalardan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Oyundaki play sürecinde 2 kişi duel yapıyor. Yenen kişi hayatta kalırken, ölen kişi sıraya geçiyor ve sırası tekrar ona gelene kadar oyunda seyirci kalıyor. Gerçekten boş vakitleri değerlendirmek için gayet zevkli bir MP modu.

Power Duel :
Ep1 sonunda Maul & Obi-Wan ve Qui-Gon duellosunu yaşamak isterseniz yapacağınız tek şey Power Duel modunu oynamak. İşte o dueli yaşamak burada mümkün. Kalıp olarak Duel moduna benziyor fakat 2’ye 1 olarak oyundayız.

FFA (Free For All):
Herkesin birbirine saldırdığı bir DeathMatch oyununa benzetebiliriz. Taraf yok, 20 kişi olsa bile 20 kişi birbirine saldırarak hayatta kalmaya çalışıyor. Gerçekten zevkli bir MP modu olduğu şüphesiz.

CTF (Capture The Flag):
Bu modu daha önce de pek çok FPS oyununda görmüştük. Belli bir alanda bulunan iki takım oyuncuları rakiplerinin üslerindeki bayrakları kendi üslerine getirmeye çalışır. Çok zevkli olduğunu söylememize gerek yoktur herhalde.

Takım Oyunu :
CTF’ye benzetebilirsiniz, yine dark ve light olmak üzere 2 takım var fakat bayrak yok. Amaçlar takımların birbirlerini yok etmesi. Uzun sözün kısası dark ve light güçlerin çarpışmasına ortam hazırlayan bir mod.

Diğer oyunu oynamayanlar için, karakterlerden bahsetmeden olmaz:

JADEN KORR :
Oyunda yönettiğimiz karakter. Jedi eğitimi almadan ışın kılıcı yapma gibi bir ilke imza atan bir Jedi. Onu kendimize göre ayarladığımız için belirli bir cinsiyeti yok. Yani biri erkek yaparken, bir başkası bayan yapabilir. Onun tek amacı azimli bir şekilde Jedi olmak.

ROSH PENIN :
Mekikte tanıştığımız, beraber eğitim aldığımız arkadaşımız. Biz saber tekniği ve güç kullanma çalışmalara başladığımızda, o kılıcıyla yeni tanışıyor. Bu yüzden eğitim olarak bizden geri. Oyunu oynayanlar bu karakteri pek sevmeyebilir. Gerek davranışları, gerek konuşmalarıyla hem oyundakileri hem de sizi sinir ediyor.

KYLE KATARN :
İlk oyunda yönettiğimiz karakter, şimdi ise biricik hocamız. Aynı anda bizim ve Rosh’un eğitimiyle ilgileniyor. Tapınakta belirgin bir adı var ve neredeyse Luke kadar saygıdeğer ve güçlü bir Jedi. İlk oyundaki kimliğinden kurtulmuş, Master seviyesinin getirdikleriyle olgunlaşmış olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun senaryosunda yeri büyük.

LUKE SKYWALKER :
SW evrenindeki en önemli karakterlerden biri olduğunu herkes bilir. İmparator’u yok etmiş, daha sonra Yavin IV’e Jedi Akademisini kurmuş, rütbesi en yüksek, etrafta parmakla gösterilen bir Jedi. Hatta onu ilk defa gören Rosh şöyle bir kelime sarfediyor ” He is Luke Skywalker ! I Cant belive it ! ”


DÜŞMANLAR

TAVION :
İlk oyunda Sith Apprentice olan Tavion şimdi Sith’in başına geçmiş ve kendine Alora adında bir apprentice alıp Sith Master olmuştur. Doğal olarak, ilk oyundaki halinden çok güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda onunla bir kere karşılaşacağız.

ALORA :
Tavion’nun yukarıda bahsettiğimiz öğrencisi. Twilek ırkından tehlikeli bir dişi olarak tanımlayabiliriz. Gerçekten bizi en az Tavion kadar zorlayacak. Onunla 2 kez karşılaşacağız. Kendini Sith düzeninde büyük birisi olarak görse de, Tavion için “kullan ve at” tabirli Sith’lerden.

MARKA RAGNOS :
Antik Sith Usta’larından biri. Onunla ilgili fazla bilgi almamanız çok daha iyi olacaktır, zira oyunun hikayesinin en kilit karakterlerinden biri.

NPC’LER

Düşman Npc’ler

Cultist’ler : İlk oyundaki Reborn’ların yerine geçmiş diyebiliriz. Bu düşmanlarımız karşımıza her seferinde çıkıp, bizi zorlayacaklar. Bazıları bir vuruşta ölürken, bazılarını öldürmek için ter dökmek mümkün. Birden fazla türleri var. Örneklemek gerekirse: ” Cultist Grip, Cultist Lighting , Cultist Destroyer”
Silahları : Sith Lightsaber , Blaster Pistol
Özel Güçleri : Değişken Force güçleri.

Stormtrooper : Onları ilk oyundaki gibi fazlaca göremeyeceğiz. İmpatorluğun bilindik askeri olan ST’ler her zamanki gibi fazla akıllı değiller ve birden fazla olunca sıkıcı olabiliyorlar.
Silahlar : Değişken. Blaster pistol’den tutun da Missile Launcher’a kadar bir çok silahı kullanabiliyor.

İmparatorluk Görevlileri : Oyundaki üslerde , gemilerde kendilerine sıkça rastlıyoruz. Savaşmak için oyunda değiller fakat sizi gördükleri anda blasterlarına yapışıp tabana kuvvet kaçıyorlar. (Bu da onların en büyük kozu diyebiliriz)
Silahları : Blaster Pistol

Tusken Raiders : Oyunun bir bölümünde karşımıza çıkan tusken’lar, ellerinde çeşitli silahlarıyla sizlere zarar vermek için boşluk arıyorlar. Genellikle zekaları az olduğundan onları öldürmek vakit almıyor , ama ST’lerde geçerli olan durum gibi, birden fazla olunca sıkıcı ve zorlu olabiliyorlar.
Silahları : Değişken , Gaffi Sticks, Sniper Pistol.

SnowTrooper : Fazla söze gerek yok. StormTrooper’ların karlı bölgeler için dizayn edilmiş şekli. Hoth sistemindeki üste onları görüyoruz. Özellikle yere monte edilmiş, seri tüfeklerle bizi zorlayacaklar.
Silahları : Değişken

Saber-Droids : Onları fazla görmeyeceğiz. Sadece 2 yerde karşımıza çıkıyor. Ellerinde sarı Saberleri olan, hantal kalıplı droidler diyebiliriz. Ama sakın onları metal yumağı olarak görmeyin, gerçekten çok güçlüler ve öldürmek vakit alıyor.
Silahları : LightSaber.

Super-Droids : Saber droids kadar güçlü olmasa da, onun kalıbında bir droid. Oyunda 2 yerde karşımıza çıkıyor. Etrafında elektrik kalkanı oluşturabiliyor. Bu da onları bir süreliğine ölümsüz kılıyor. Ama etraflarında kalkan olmadığı süreç çok kısa olduğundan, onları saber ile öldürmeye kalkışmayın. Çünkü dibine girip, saberi geçirirken, birden kalkan açılıyor ve yaralanmanıza sebep veriyor. Bu yüzden onları öldürmenin yegane yolu Force Lighting. Ayrıca bir kaç defa Thermal Detonator kullanmanız sizin yararınıza olacaktır.
Silahları : Eline kumandalanmış , ion’lu lazerler.

Dost NPC’ler

Jedi Academy Padawanları : Onlarla bazı yerlerde karşılaşırken , bazen de beraber görevlere çıkıyoruz. Bizim gibi kılıç kullanıp dövüşmeyi biliyorlar ve teknikleri en az bizim kadar iyi.

Jedi Academy Ustaları : Bunlardan sadece 2 yada 3 tanesiyle görevlere çıkabiliyor ya da karşılaşabiliyoruz. Padawanlara göre çok daha güçlüler, ve eğer dark side’a geçersek onları öldürmek çok zor bir iş.

GÜÇ SEVİYELERİ VE FORCE POWER’LAR

Güç seviyesi ve force power sistemi JK : JO’dekinin aynısı. o yüzden buraya Jedi Outcast incelemesindeki Force Power kullanım tablosunu tekrar koyuyorum.

FORCE PUSH
Yüksek oranda dövüş alanlarında kullanacağınız bu Jedi gücünüz düşmanınızı birkaç saniyeliğine sersemletir ve her tür saldırıya karşılıksız kalmasına neden olur. Bundan sonrası sizin merhametinize kalmış. Ayrıca Force Push özelliği ile üstünüze doğru yönelmiş roketleri ya da el bombalarının da yönünü değiştirebilirsiniz. Bu gücün güzel bir özelliğidir.
1.SEVİYE: TEK BİR DÜŞMANI SERSEMLETİR
2.SEVİYE: BİRDEN ÇOK DÜŞMANI SERSEMLETİR
3.SEVİYE: BİRDEN ÇOK DÜŞMANI SERSEMLETİR, GERİYE PÜSKÜRTÜR. EK OLARAK IŞIN KILICI DÖVÜŞLERİNDE DE KULLANILABİLİNİR.

FORCE PULL
Etkili bir güçtür. Özellikle düşmanlarınızın elinden silahlarını çekme özelliği ile zor durumlarda paçanızı sıyırabilirsiniz. Bazı düşmanlar düşen silahlarını geri almak için efor sarf etmezken, bazıları ise silahlarını geri alabilecek kadar zekiler (!). Ama yine de bu gücü kullanacağınıza eminiz. Uzakta size ateş eden bir düşmanın yakından hesabını almak için birebir.
1.SEVİYE: EŞYALARI,KOLLARI, TEK BİR DÜŞMANI ÇEKER.
2.SEVİYE: BİR DÜŞMANIN SİLAHINI ÇEKEREK ETKİSİZ HALE GELMESİNİ SAĞLAR.
3.SEVİYE: BİRDEN ÇOK DÜŞMANIN SİLAHLARINI ÇEKEREK ETKİSİZ HALE GELMELERİNİ SAĞLAR.

FORCE JUMP
Her tür alanda içinize yarayacak bir güçtür, hem savaşırken hem de oyunda bulunan bulmacaları çözebilmek için. Eğer bir yerde sıkışmışsanız ve gidecek yeriniz yoksa tavsiyemiz yukarılara da göz atmanızdır, ulaşabileceğiz yüksekliklerde yol devam ediyordur. Ayrıca değişik kombinasyonlarda kullanabileceğiniz bir güçtür. Duvara yanaşıp duvarın yönündeki yön tuşuna basıp Force Jump yaparsanız Kyle duvarda yürümeye başlayacaktır. Etkili kullanırsanız baya yararlıdır.
1.SEVİYE: NORMALİN 2 KATI KADAR YÜKSEĞE SIÇRAYABİLİRSİNİZ.
2.SEVİYE: NORMALİN 4 KATI KADAR YÜKSEĞE SIÇRAYABİLİRSİNİZ VE KISMEN DUVARDA YÜRÜYEBİLİRSİNİZ.
3.SEVİYE: NORMALİN 8 KATI YÜKSEĞE SIÇRAYABİLİRSİNİZ VE RAHATLIKLA DUVARLARDA YÜRÜYEBİLİRSİNİZ.

FORCE SPEED
O anki zamanı yavaşlatır. Aynı kapıya çıksa da siz hızlandığınızı hissedersiniz. Hız bir Jedi için gerekli bir özellik.Bu güce iyi adapte olun, işinize yarayacak.(Grafik kartınızın özelliklerini sonuna kadar kullanacak bir güç. Efekti gerçekten görülmeye değer)
1.SEVİYE: ZAMAN, NORMALDE OLDUĞUNUN %75’İ KADAR YAVAŞ HALE GELİR.
2.SEVİYE: ZAMAN, NORMALDE OLDUĞUNUN %50’Sİ KADAR YAVAŞ HALE GELİR.
3.SEVİYE: ZAMAN, NORMALDE OLDUĞUNUN %25’İ KADAR YAVAŞ HALE GELİR.

FORCE MIND TRICK
Tüm Star Wars filmlerinde tanık olduğumuz bu Güç, bizim favorilerimiz arasında. Özellikle 3.seviyede Mind Trick, etraftaki düşmanı sizin müttefikiniz yapıyor. İşte bu anda diğer düşmanlar A New Hope’da nasıl Obi-Wan Mind Trick yaptığında Luke afallayıp, etrafına anlamsızca bakıyorsa, aynen öyle kalıyorlar. Tabi böyle önemli bir etki beraberinde yüksek güç gereksinimini getiriyor. Kullandıktan sonra bir gözünüz de Force göstergenizde olsun.
1.SEVİYE: TEK BİR DÜŞMANIN DİKKATİNİ 5 SANİYELİĞİNE DAĞITIR.
2.SEVİYE: BİRDEN ÇOK DÜŞMANIN DİKKATİNİ 10 SANİYELİĞİNE DAĞITIR.
3.SEVİYE: DÜŞMANINIZI MÜTTEFİĞİNİZ YAPAR.

FORCE HEAL (LIGHT SIDE)
Gücünüzü kullanarak iyileşmeye yarar. Eğer bir kovalamaca içindeyseniz hayatınızı (Force Heal düşük seviyelerde ise) kurtaramaz, onun içi her ne olursa olsun yanınızda Bacta tankı (iyileştirici) bulundurun. Ama ortam sakinse bu tankları harcamanıza değmez. Force Heal yapabilirsiniz. Ayrıca yanında Light Side yazmasının anlamı, Güç dengesinin bir özelliğidir. Single player oyunlarda bu özellik aktif değil ama multi player oyunlarda oyuncunun ya aydınlık tarafı ya da karanlık tarafı seçmesi şart koşuluyor. Ondan dolayı Güçler dengesi var. Force Heal de Gücün aydınlık tarafında.
1.SEVİYE: İYİLEŞMEK İÇİN HAREKETSİZ OLMANIZ LAZIM.
2.SEVİYE: İYİLEŞİRKEN HAREKET EDEBİLİRSİNİZ FAKAT SALDIRI YAPAMAZSINIZ.
3.SEVİYE: İYİLEŞİRKEN HEM HAREKET EDEBİLİR, HEM SALDIRABİLİRSİNİZ. ÜSTELİK İYİLEŞME ORANININ HIZI DA ATAR.

FORCE GRIP (DARK SIDE)
Karanlık tarafının dikkat çeken bir gücüdür. Gücü kullandıkça kendinizi daha çok Darth Vader gibi hissedeceğinizden eminiz. 1. seviyesinde bile düşmanı hareketsizce havada bırakabilir ve bu sırada silahınızla ya da çoktan ele geçirdiğiniz ışın kılıcı ile düşmanınızı kesebilirsiniz. Dışardan izleyen başka bir oyuncu için korkutucu bir görüntüdür. Etkisiz bir şekilde havada kalmak ise en acısıdır.
1.SEVİYE: HEDEFE ZARAR VERMEDEN HAREKETSİZ HALE GETİRİR.
2.SEVİYE: HEDEFE ZARAR VEREREK HAVAYA KALDIRIR.
3.SEVİYE: HEDEFİ HAVAYA KALDIRIR, ZARAR VERİR VE DE HEDEFİN KONTROLÜNÜ SİZE SUNAR (DUVARLARA ÇARPTIRMAK GİBİ)

FORCE LIGTHNING (DARK SIDE)
Yine Dark Side’in avantajları arasında sayabileceğimiz bir Güç. Baştaki seviyelerde her ne kadar etkili olmasa da son seviyede gerçekten bir bela niteliği taşıyor. Bunun da Darth Sidious gibi olmak isteyen arkadaşlar tarafından fazla rağbet göreceğine inanıyoruz. Oyunun belli bir yerinden sonra karşımıza çıkacak olan Reborn ve değişik Dark Jedi rakiplerimize karşı kullanmanızı aşırı derecede tavsiye ederiz. Ayrıca gözümüzü Force göstergesinden ayırmayalım. Force Lightning gücümüzü su gibi çekiyor.
1.SEVİYE: BİR YÖNE DOĞRU TEK BİR YILDIRIM
2.SEVİYE: BİR YÖNE DOĞRU DEVAMLI YILDIRIMLAR
3.SEVİYE: GENİŞ ETKİ ALANI İÇERİSİNDE DEVAMLI YILDIRIMLAR

LIGHTSABER THROW
Oyun sırasında bu özelliği fazlasıyla kullanacaksınız. Uzaktaki bir düşmanımızı halletmek için veya bolca sayıda düşmanı bir arada öldürmek ya da karizmatik hareketler yapmak için kullanılabilecek bir güçtür. Tek dezavantajı elinizde kılıcınız yokken size yapılan ateşlere karşılık verememeniz. Böyle bir durumda kılıcınız elinize gelene kadar yerinizde beklememeniz ve sürekli hareket halinde olmanız gerekir. Fazla güç istemeyen bu özelliğinizi sıklıkla kullanabilirsiniz.
1.SEVİYE: ÇOK KISA MENZİL İÇERİSİNDE FIRLATMA
2.SEVİYE: DAHA UZUN MENZİL İÇERİSİNDE DAHA HIZLI FIRLATMA
3.SEVİYE: EN HIZLI FIRLATMA İMKANI VE DÜŞMANINIZI GÜDÜMLÜ OLARAK BULMA.

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.