The Bad Batch’in yeni sezonu 4 Ocak’ta başlıyor

yazar:

kategori:

Bugün Disney+, beğenilen Lucasfilm Animasyon dizisi Star Wars: The Bad Batch’in 2. sezonunun fragmanını ve tanıtım görselini yayınladı. Yeni sezon başladığında, Kamino’daki olayların üzerinden aylar geçmiştir ve Bad Batch, Cumhuriyet’in düşüşünden sonra İmparatorluk’ta yolunu aramaya devam etmektedir. Onları beklenmedik ve tehlikeli yeni yerlere götürecek çeşitli heyecan verici paralı asker görevlerini üstlenirken, hem yeni hem de tanıdık arkadaşlar ve düşmanlarla yolları kesişecektir.

Star Wars: The Bad Batch 2. sezonda Emmy Ödülü® adayı Dee Bradley Baker (“American Dad!”) Bad Batch’i seslendirirken, Emmy Ödülü® adayı Michelle Ang (“Fear the Walking Dead: Flight 462”) Omega’yı seslendiriyor. Emmy Ödüllü® Noshir Dalal (“It’s Pony”, “The Owl House”) Koramiral Rampart ve Emmy Ödüllü® Rhea Perlman (“The Mindy Project,” “Cheers”) Cid olarak konuk oyuncu olarak geri dönüyor. Emmy Ödüllü® Wanda Sykes (“The Upshaws,” “Black-ish”) dizide ilk kez Phee Genoa rolüyle konuk oluyor.

Star Wars: The Bad Batch’in baş yapımcılığını Dave Filoni (“The Mandalorian,” “Star Wars: The Clone Wars”), Athena Portillo (“Star Wars: The Clone Wars,” “Star Wars Rebels”), Brad Rau ( “Star Wars Rebels,” “Star Wars Resistance”), Jennifer Corbett (“Star Wars Resistance,” “NCIS”) ve Josh Rimes’la birlikte Carrie Beck (“The Mandalorian,” “Star Wars Rebels”) (“Star Wars Resistance, Yapımcı olarak “Star Wars: Visions”) ve Alex Spotswood (“Star Wars: The Clone Wars”, “Star Wars Rebels”) üstleniyor. Rau aynı zamanda baş yazar olarak Corbett ve hikaye editörü olarak Matt Michnovetz ile denetleyici yönetmen olarak görev yapıyor.

Star Wars: The Bad Batch, ilk iki bölümle birlikte 4 Ocak 2023’ten itibaren yalnızca Disney+’ta yayınlanacak. Bölüm adları ve yayın tarihleri şöyle:

Ocak 4 — Episode 201 “Spoils of War” & Episode 202 “Ruins of War”
Ocak 11 — Episode 203 “The Solitary Clone”
Ocak 18 — Episode 204 “Faster”
Ocak 25 — Episode 205 “Entombed”
Şubat 1 — Episode 206 “Tribe”
Şubat 8 — Episode 207 “The Clone Conspiracy” & Episode 208 “Truth and Consequences”
Şubat 15 — Episode 209 “The Crossing”
Şubat 22 — Episode 210 “Retrieval”
Mart 1 — Episode 211 “Metamorphosis”
Mart 8 — Episode 212 “The Outpost”
Mart 15 — Episode 213 “Pabu”
Mart 22 — Episode 214 “Tipping Point”
Mart 29 — Episode 215 “The Summit” & Episode 216 “Plan 99”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.