The Acolyte ekibine Logan’dan tanınan Dafne Keen katılıyor

yazar:

kategori:

The Acolyte prodüksiyonu devam ederken, yaklaşmakta olan bu Disney Plus Star Wars serisine, Logan çıkışlı Dafne Keen ‘i kadrosuna bilinmeyen bir rolle eklediği bildirildi.

Bu haber, bu haftaki The Hot Mic via Above the Line programından Jeff Sneider aracılığıyla geliyor. Sneider ayrıca Damon Lindelof’un bir Star Wars filmi geliştirdiğini bildiren ilk kişi oldu. Keen’in The Acolyte’a katılmasıyla ilgili olarak, canlandıracağı karakter hakkında herhangi bir ayrıntıya sahip değildi, ancak bu ay bir detay geleceğine inanıyor. Podcast’te şunları söyledi:

“Logan’da X-23 oynayan Dafne Keen, The Acolyte’a katılacak. Bununla ilgili henüz resmi bir teyit yok. Belki önümüzdeki birkaç hafta içinde teyit geleceğini umuyorum.”

Keen, Logan’da Hugh Jackman’la birlikte çıkışını yaptı ve o zamandan beri 2020’de Ana’da rol aldı, gelecek ay üçüncü sezonuyla başlayacak olan HBO draması His Dark Materials’ın başrollerinden biri.

Keen, yardımcı oyuncular Jodie Turner-Smith, Lee Jung-jae, Manny Jacinto ve Charlie Barnett ile dizinin başrol oyuncusu Amandla Stenberg’e katılacak. The Acolyte, The Phantom Menace’den 100 yıl önce, Yüksek Cumhuriyet döneminin sonunda geçiyor. Showrunner Leslye Headland, dizinin ana odak noktalarından birinin, Jedi’lar sözde zirvedeyken karanlık tarafın Cumhuriyet’e nasıl sızabileceğini keşfetmek olacağını söyledi.

Çekimlerin yakında başlamasıyla birlikte hayranlar, dizi hakkında daha fazla ayrıntının çeşitli bilgi kaynaklarından yayınlanmaya başlamasını bekleyebilirler.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.