Sevilen Rogue One karakterleri Andor dizisiyle geri dönebilir

yazar:

kategori:

Hayranların son dönem Star Wars filmleri arasında favorilerinden biri olan Rogue One’daki Cassian Andor ‘un geçmişine odaklanacak olan Disney+ dizisi Andor’un çekimleri devam ederken, filmde gördüğümüz ve akıllarda yer edinen iki karakterin daha diziyle beraber geri dönebileceği ortaya çıktı.

Ben Mendelsohn’un canlandırdığı ve filmin kötü karakteri olan Director Orson Krennic bunlardan ilki. The Direct ‘ten sızan bilgilere göre Krennic dizinin ilk sezonunda gözükecek. Karakterin ne kadar sıklıkta gözükeceği şu an bilinmese de, varlığının dizinin akışına yön vereceği öngörülüyor. Krennic’in dizideki görevlerinin başka İmparatorluk operasyonlarına odaklanacağı düşünülüyor.

Tekrar izleyeceğimiz söylenen bir diğer karakter ise Forest Whitaker’ın canlandırdığı anarşik Saw Gerrera. Karakterin dönüş haberi, Stellan Skarsgard’ın yerel bir radyoya verdiği röportaj sırasında ağzından kaçtı. Röportajda Skarsgard’ın bölüm başına ortalama tek bir sahnesi olduğu, ve Whitaker ile iki önemli sahnesi olduğu belirtiliyor, ilaveten çoğu sahnesinin ise Diego Luna (Cassian Andor) ile olduğu dile getiriliyor.

Rogue One filminin birkaç yıl öncesini anlatacak olan Andor dizisi, 2022 yılında Disney+ platformunda yayında olacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.