Obi-Wan dizisinin çekimleri Mart’ta başlıyor

yazar:

kategori:

Ewan McGregor kısa süre önce katıldığı Graham Norton Show’da yapılan bir söyleşide Obi-Wan Kenobi dizisinin çekimlerinin Mart 2021’de başlayacağını açıkladı. Oyuncu aynı zamanda karakteri 20 yıl önceki canlandırışı ile mevcut yaşındaki canlandırma arasında ne tip farklar bulunduğuna değindi.

Ewan McGregor (solda), Alec Guinness (sağda)

McGregor, yaş olarak Alec Guiness’in 1977’deki yaşına daha yakın olduğunu dile getirdi. Efsanevi aktör Guiness, 1977’de 62 yaşındaydı, McGregor ise Mart ayında çekimler başladığında 50 yaşında olacak. Artık daha yaşlı olduğu için performans olarak Alec Guinness ile “ortada bir yerde” buluşacağını tahmin eden oyuncu, Obi-Wan’ın filmde olması gereken yaş ile aynı yaşta olacağından eşsiz bir fırsatı da yakalamış olacak.

McGregor buna ek olarak Guiness’in eski filmlerini, özellikle 1952 yapımı The Card filmini izleyerek oyunculuk anlamında ustadan ilham aldığından bahsetti.

The Mandalorian dizisinin bazı bölümlerini yöneten Deborah Chow’un tamamını yöneteceği dizinin az sayıda bölümden oluşacağı söyleniyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.