Vader: Immortal’dan yeni fragman

yazar:

kategori:

ILMxLAB’in bir sanal gerçeklik dizi projesi olan Vader: Immortal hakkında daha fazla bilgi ve yeni bir tanıtım videosu geçtiğimiz gün Star Wars Celebration’da paylaşıldı. Gerçekleştirilen panelde dizinin ekip üyeleri ile söyleşi yapılırken, bir yandan da katılımcıların ilk bölümün çok ufak bir kısmının deneyimlemelerine izin verildi.

Bölüm III ve IV arasında geçecek olan sanal gerçeklik dizisinde Darth Vader’ın kalesinin bulunduğu Mustafar gezegeni yakınlarında iş yapan bir kaçakçıyı/ödül avcısını canlandıracağız. Hiperuzaydan beklenmedik şekilde kopup kendini Sith Lordu ile yüzyüze bulan kahramanımız hiç hesapta olmayan bir maceranın içine atılacak.

Dizinin içeriği, canon sayılan bazı genişletilmiş evren olayları ile bağlantılı olacak, ki bunlardan biri de Marvel’ın Darth Vader çizgiromanı. Darth Vader’ın kalesinin inşa edilişinin ve amacının anlatıldığı çizgiromandaki olaylara sanal gerçeklik dizisinde de değinilecek. Dizide ilerledikçe Mustafar’ın gizemini Mustafar’lılar ve onların kültürleri ile birlikte öğreneceğiz. Dizinin karakterlerinden biri de ZOE3 adında bir droid, kendisini SNL ile yıldızı parlayan Maya Rudolph seslendiriyor.

Darth Vader’a oldukça yakın durup kaledeki yaşamı da gözlemleme imkanımızın olacağı dizide Vader’ın üzüntüsünü ve İmparator’un gözünden uzak olduğu zamanlarda neler karıştırdığını görebileceğiz. Ayrıca bir noktada İmparator da kendini gösteriyor olacak.

Hikayenin akışının dışında istenildiğinde kullanılabilecek bir ışın kılıcı dojo’su da pakete dahil olacak ve ışın kılıcı yeteneklerini kuvvetlendirmek isteyenlerin hizmetinde bulunacak.

Dizinin şimdilik üç bölümü olması planlanıyor ve her bölümün oynanış süresi yaklaşık 45-60 dakika olacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.