“Galaksinin Sesi” yayını başladı

yazar:

kategori:

2007-2008 yılları arasında aylık olarak yayınlanan Türkiye’nin ilk Star Wars temalı podcast yayını “Galaksinin Sesi”, video formatında geri döndü.

Türkiye’nin Star Wars uzmanları Niko Fenerli, Oğuzhan Arslan ve Ateş Çetin’in sunumu ile ilerleyen zamanlarda hem podcast, hem video formatlarında devam edecek olan yayının tanıtım metni şu şekilde:

Star Wars dünyasındaki en son gelişmeleri Türkçe olarak takip edebileceğiniz podcast yayını “Galaksinin Sesi” ne hoşgeldiniz! Serinin en yeni filmleri, yapım aşamasında olan dizileri, etkinlikler, koleksiyon dünyasından haberler, hayran deneyim ve görüşleri, Türkiye’deki Star Wars hayran topluluğundan Niko Fenerli, Oğuzhan Arslan ve Ateş Çetin’in keyifli yorumlarıyla sizlerle olacak.

Görüş ve önerilerinizi videonun altındaki yorum kısmına yazabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok kıymetli.

Galaksinin Sesi’nin, Lucasfilm Limited ve/veya Walt Disney Company şirketleri ile doğrudan yahut dolaylı herhangi bir bağı bulunmamaktadır. İçerikte Yıldız Savaşları (orijinal adı ile Star Wars) ve Yıldız Savaşları evreni (orijinal adı ile Star Wars Universe) ile ilgili yer verilen görseller yahut sair diğer materyallere ait her türlü maddi ve manevi hak, eser sahibi olan Walt Disney Company’nin bağlı bir kuruluşu olan Lucasfilm Limited isimli şirkete aittir.

Yayınlanacak yeni videolar için Galaksinin Sesi kanalına abone olmayı ve videoları beğenmeyi unutmayın!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.