Galaxy’s Edge, Bölüm IX, Mandalorian…Son haberler!

2018’i noktalamamıza günler kala, 2019’daki Star Wars coşkusunu pompalayacak içerikler hakkında irili ufaklı gelişmeler ile karşınızdayız. Hazırsanız başlıyoruz!


Disneyland|Galaxy’s Edge

Önümüzdeki yıl Amerika’daki Disneyland tema parklarında faaliyete geçecek olan Star Wars alanı “Galaxy’s Edge” in açıldıktan sonra nasıl görüneceğini ve nasıl bir deneyim yaşatacağına dair ipuçları barındıran kısa bir video yayınlandı. Videodaki “Millennium Falcon” ve “Rise of the Resistance” etkinliklerinin uzun videolarını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi yeni tanıtıma bir göz atalım:


The Mandalorian

2019’da hizmete girecek olan (ve Türkiye için planların henüz belirsiz olduğu) Disney’in dijital yayın platformu Disney+ için hazırlanmakta olan ilk Star Wars dizisi The Mandalorian, çekimleri başladığı için bu yılın son çeyreğinde epey gündemde kaldı. Dizinin yapımcısı Jon Favreau’nun son paylaşımı ise bir dedikoduyu doğrulamış oldu – Bölüm V: İmparator ile tanıdığımız droid ödül avcısı IG-88 de dizinin karakterleri arasında bulunacak:

Ayrıca dizinin kadrosunda yer alan usta oyuncu Nick Nolte’nin de Ugnaught ırkından bir karakteri canlandıracağı belirtiliyor – ancak Nolte’nin karakterinin CGI olarak değil, oldukça gelişmiş bir animatronik maske aracılığı ile hayata geçeceği söyleniyor.


Bölüm IX

Empire dergisinde geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir yazıda, Disney üçlemesinin başlıca karakterlerinden Finn’i canlandıran aktör John Boyega’nın yeni filmin geçtiği zaman dilimini açıkladığı söylendi. Bölüm IX’un, Bölüm VIII’den 1 yıl öncesinde geçtiği belirtilen yazı, birkaç gün sonra John Boyega tarafından yalanlandı.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.