Star Wars Dizileri Hakkında Son Gelişmeler

yazar:

kategori:

Disney’in yeni yayın platformu Disney+ üzerinde yayına girecek olan ve çalışmaları devam eden Star Wars live-action dizileri The Mandalorian ve adı henüz netleşmemiş Cassian Andor dizisinin yapım ve oyuncu ekiplerinde bazı isimler ön plana çıkmaya başladı.

Kısa bir süre önce başrol oyuncusunun Pedro Pascal olduğu The Mandalorian’a iki yeni oyuncu daha eklendi. Bunlardan ilki, eskiden bir MMA dövüşçüsü olan ve kariyerine oyuncu olarak devam eden Gina Carano. Daha önce Deadpool filminde canlandırdığı Angel Dust karakteri ile dünya çapında üne kavuşan Carano’nun The Mandalorian’da hangi karakteri canlandıracağı şu an için bilinmiyor.

The Mandalorian’ın oyuncu kadrosuna katılan diğer bir isim ise Hollywood efsanelerinden Nick Nolte. Belki şaşıracaksınız, ancak onun da dizide hangi karakteri oynayacağı şimdilik belirtilmemiş.

Muhtemelen The Mandalorian’dan daha sonra yayınlanacak olan Cassian Andor konulu dizi ise yapımcısını bulmuş gibi gözüküyor. Amerikalı gibi davranan fakat aslında Rus casusu olan bir ailenin yaşadıklarının konu edildiği The Americans dizisinin yapımcısı olan Stephen Schiff, casusluk dizileri konusundaki deneyimini Cassian Andor dizisinde konuşturacak. Dizinin çekimlerinin 2019’da başlaması bekleniyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.