Yeni Roman ve Çizgiromanlardan Haberler

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen New York Comic Con’da bazı yeni Star Wars roman ve çizgiromanlarının duyurusu yapıldı. Bunlar arasında Chuck Wendig’den Darth Vader odaklı bir çizgiroman mini-serisi, Alexander Freed’den “İmparatorluk pilotlarını avlayan Asi pilotları” nın hikayesini anlatan “Alphabet Squad” romanı, ve muhteşem kapak görseli ile Claudia Grey’den “Master & Apprentice” romanı var.

Aftermath roman üçlemesi ile tanıdığımız Chuck Wendig, yine yazarlığını yaptığı Shadow of Vader (Vader’ın Gölgesi) çizgiroman serisi ile karşımıza çıkacak. Her bir sayıda farklı bir karakter veya grubun (sayılardan birinde Aftermath serisinde ilk kez karşımıza çıkan “Acolytes of the Beyond” adlı Karanlık Taraf tarikat üyelerine değinilecek) hikayesi anlatılacak ve Sith’in Karanlık Lordu’nun bu kişilerin hayatlarını nasıl etkilediğinden bahsedilecek.

Panelde bahsi geçen Alphabet Squadron (Alfabe Filosu, filodaki her pilot Star Wars’daki farklı bir harf-kodunu taşıyan gemiyi uçurduğu için), Yeni Cumhuriyet döneminin ilk günlerinde geçecek ve başına buyruk hareket eden İmparatorluk kuvvetlerini avlayan beş pilotun hikayesini anlatacak.

Son olarak Alice X. Zhang’in kapak tasarımını yaptığı, Claudia Grey’in yazdığı Master & Apprentice (Usta & Çırak) romanı ise Nisan 2019’da çıkacak ve Obi-Wan Kenobi ile Qui-Gon Jinn’in Gizli Tehlike öncesi dönemdeki maceralarını anlatacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.