Bölüm IX Oyuncu Kadrosu Duyuruldu

yazar:

kategori: ,

1 Ağustos’ta Londra’daki Pinewood Stüdyoları’nda J.J. Abrams yönetmenliğinde çekimleri başlayacak olan Bölüm IX’un oyuncu kadrosu resmi olarak duyuruldu. Kadroda, Bölüm VII ve Bölüm VIII’den tanığımız Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, ve Billie Lourd bulunuyor.

Bunlar arasına Naomi Ackie, Rchard E. Grant ve Keri Russell yeni oyuncular olarak dahil olacaklar. Ayrıca Mark Hamill, Anthony Daniels ve Billy Dee Williams da orijinal üçlemedeki karakterleri ile Bölüm IX’da yer alacaklar.

Leia Organa karakteri de yeniden Carrie Fisher tarafından canlandırılacak. 2016 yılında aramızdan ayrılan Fisher’ın “Güç Uyanıyor” filmi için çekilip kullanılmayan görüntüleri kullanılıyor olacak. J. J. Abrams bununla ilgili olarak Fisher’ın yerine asla bir başkasını veya dijital bir karakteri kullanmayacaklarını söyledi.

Müzikler yeniden John Williams tarafından hazırlanacak. Filmin yapımcısı ise Kathleen Kennedy.

Kadroya yeni katılanları kısaca tanımak gerekirse:

2015 yılından beri oyunculuk yapan 26 yaşındaki Naomi Ackie, eğitimini Royal Central School of Speech and Drama’da aldı. Doctor Who ve Vera gibi dizilerde tek seferlik rolleri canlandırsa da en akılda kalıcı rolü, Idris Elba’nın “Yardie” sinde ve Lady MacBeth’in hem film hem tiyatro versiyonlarındaki Anna karakterini canlandırması oldu. Bu performansı ona 2017 İngiliz Bağımsız Film Ödülleri’nde en çok umut vaadeden oyuncu ödülünü kazandırdı.

 

 

1983’ten beri oyunculuk yapan ve eğitimini Güney Afrika’daki Capetown Üniversitesi’nde alan deneyimli oyuncu Richard E. Grant, Doctor Who ve Sherlock Holmes’daki rolleri ile hatırlansa da pek çok TV ve sinema filminde rol aldı. Bu filmler arasında The Player, Hudson Hawk ve Gosford Park ile, geçen yaz gösterime giren Wolverine filmi “Logan” daki Dr. Zander Rice karakteri bulunuyor.

 

 

42 yaşındaki Keri Russell, 90’ların başından bu yana oyunculuk yapıyor ve ilk akla gelen işleri, Felicity ve The Americans adlı dizilerdeki rolleri. Kariyeri boyunca birkaç kez ödüllere aday gösterildi, Felicity’deki rolü ile Altın Küre ödülü kazandı ve The Americans’daki rolü ile de Satellite ödülü kazandı. 2017’de Hollywood da adına bir yıldız yerleştirildi. Oynadığı filmler arasında Mission: Impossible III, We Were Soldiers ve Dawn of the Planet of the Apes bulunuyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.