Klon Savaşları Dönüyor!

yazar:

kategori:

Dün San Diego’da başlayan Comic Con’da, Klon Savaşları animasyonunun 10. yıldönümü için düzenlenen panelde şaşırtıcı bir açıklama yapıldı: Klon Savaşları, yeni bölümleri ile geri dönüyor!

Birkaç bölüm için geri dönecek olan dizinin bu bölümleri, Mandalore Kuşatması’nı anlatacak. Bu olaylar aslında dizinin altıncı sezonunda anlatılacaktı fakat zamanlama olarak tam da Lucasfilm’in Disney tarafından satın alınmasına denk geldiği için bir ilerleme kaydedilememişti. Hafızamızı tazeleyelim: beşinci sezonun sonunda Ahsoka, yaşadığı hayal kırıklığı sonrasında Jedi düzeninden ayrılmıştı. Şimdi yayınlanacak yeni bölümler Sith’in İntikamı’ndan çok kısa bir süre öncesinde, Ahsoka Tano ve ustası Anakin Skywalker’ın yeniden bir araya gelip Mandalore’u Darth Maul’un egemenliğinden kurtarmaya çalışmalarını anlatacak.

Dizi 2013’de hikayeyi tam noktalamadan bitince, hayranlar #SaveTheCloneWars ile bir girişimde bulunup hikayenin tamamlanmasını talep ettiler. Yapımcılar bu duruma “hayranlara kulak verdik” şeklinde yaklaşıyorlar, yayınlanan yeni poster ve fragmanda #CloneWarsSaved biçiminde belirtmeleri de bunu işaret ediyor.

Bu yeni 12 bölüm, 2019’da Disney’in online yayın yapacağı mecra üzerinde yayınlanacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.