Battlefront II’ye Klon Savaşları Güncellemesi Yolda

yazar:

kategori:

Battlefront II’nin yapımcısı EA, dünkü basın konferansında Battlefront II’ye gelecek olan Klon Savaşları güncellemesinin detaylarına değindi. Yeni içerik, aylık güncellemeler ile bu sonbahar itibariyle gelmeye başlayacak.

  • Eklenecek olan başlıca yeni haritalardan biri Geonosis.
  • Eklenecek yeni hero karakterler arasında ise Obi-Wan Kenobi, General Grievous, Kont Dooku ve Anakin Skywalker da bulunuyor.
  • Temmuz ayında gelecek güncelleme ile yeni bir starfighter modu eklenecek ve bu mod Hero gemilerini kullanmaya odaklanacak.
  • Yılın sonuna doğru gelecek bir güncelleme ise lineer olmayan daha geniş çaplı bir oyun modunu getirecek – bu modda oyuncular haritadaki bazı görevleri yerine getirmeye çalışacak.

Yorumlar

“Battlefront II’ye Klon Savaşları Güncellemesi Yolda” için 2 yanıt

  1. STAR WARS IS LIFE avatarı
    STAR WARS IS LIFE

    bence insanların birşekilde sözü geçecek birisinin yardımıyla star warsun yapımcılarına ulaşıp farklı bir star wars filmi çekilmemli mesela sithin intikamı var ilk 3 filmi tekrar çekip tabikki biraz değiştirip fakat konu aynı kalmalı birde jedinin intikamı olarak farklı bir şeklde çekilmeli obi-wan ve usta yoda sithlerden gizli bir şekilde jedi eğitmeli asilerle birleşip sithleri çok fazla sayıda azaltmaarı ve tekrar eski cumhuriyeti kurmaları çok güzel olurdu ve bence gişe rekorları kırılabilir lütfen bir şekilde bu fikri ulaştırın tabşkş başka insanlarında görüşlerini alarak yani bir anket yaparak bunuda kanıt olarak star warsun tapımcılarına gösterebilirsiniz benim gibi bir sürü star wars fanı vardır eminimki lütfen bulaştırın bunu star wars 4 5 6 7 8 bence çok iyi değildi insanlarda bunu söylüyor o yüzden ilk 3lemeden gidilip yeni fikirlerle jedilar kazansaydı şöyle olurdu filmi yani lütfen ulaştırın bunu anketlerlede kanıtlayın size güveniyorum <3 <3 <3

  2. STAR WARS IS LIFE avatarı
    STAR WARS IS LIFE

    star warsun çizgi diziside devam etmeli bence fakat grafik olarak star wars clone wars alınmalı rebelsin grafikleri çk kötü lütfen bunuda iletin <3<3

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.