Türkçe Star Wars Çizgiromanları Raflarda!

yazar:

kategori:

Türk Star Wars hayranlarının yıllardır özlem duyduğu yeni çizgiroman serileri, Çizgi Düşler Yayınevi sayesinde 4 Mayıs Star Wars Günü itibariyle raflarda yerini aldı. Marvel tarafından 2015’te yayınlanmaya başlayan “Star Wars: Skywalker Saldırıyor”, “Star Wars: Darth Vader” ve “Star Wars: Prenses Leia” serilerinin ilk ciltleri tüm kitapçılarda satışa sunulurken, önümüzdeki zamanlarda “Star Wars: Han Solo” ve “Obi-Wan & Anakin” ciltleri de piyasada olacak. Kaliteli baskısı, düzgün çevirisi ve makul fiyatı ile dikkat çeken çizgiromanların kısa tanımları şu şekilde:

Darth Vader, beyazperdede gözüktüğü ilk andan itibaren pop kültürün en popüler karakterlerinden biri oldu. Şimdiyse Vader’ı, tam da Yeni Bir Umut’un bittiği noktadan, İmparatorluk’un Asiler’le mücadelesini savaşın diğer cephesinden gösteren kendi macerasında takip edebilirsiniz. Bir Karanlık Lord yardıma ihtiyaç duyduğunda kime gider? Vader, asilere karşı son derece kişisel bir intikam arayışında, bir yandan da İmparator’un gizli planlarını araştırırken, silah yağmacısı Aphra karşılaşıyor. Aphra ve savaş droidlerini alarak bir ordu kurmak için Geonosis’e dönüyor. Fakat bazı çok güçlü kişiler onun aradığı gerçekleri öğrenmesini istemiyor. Hutt Jabba, Boba Fett ve daha nicesi de cabası!

Hamur Tipi : Kuşe
Baskı Sayısı : 1. Basım
Sayfa Sayısı : 160
Ebat : 16 x 24
İlk Baskı Yılı : 2018
Dil : Türkçe
Orijinal Dili : İngilizce
Orijinal Adı : Star Wars: Darth Vader Vol.1
ISBN: 9786052044308

Prenses Leia işkence ve ölüm tehdidi altında özüne sadık kalmayı başarmıştı-– İmparatorluk, ana gezegeni Alderaan’ı yok ettiğinde bile. Onu kurtarmaya geldiklerinde Leia da silahı eline alıp çatışmaya katılmıştı. Asi İttifakı’nın İmparatorluk karşısındaki en büyük zaferine, Ölüm Yıldızı’nın yok edilişine önderlik etmişti. Fakat bu zaferin ardından, akla yine asıl soru geliyor: Dünyası olmayan bir prensesin anlamı nedir? Leia, kayıplarıyla boğuşurken, yeni görevi onu Sullust’un yeraltı dünyasına gönderecek. İmparatorluk, kaçak Alderaanlılar’ın peşinde ve onların Prensesi bu durumdan Dhiç de hoşnut değil! Fakat Galaksi İmparatorluğu’na karşı tek başına bir kadının elinden ne gelir ki? Galaksinin en çetin ceviz prensesinin halkını kurtarıp hayatını yeniden inşa etme macerasına siz de katılın!

Hamur Tipi : Kuşe
Baskı Sayısı : 1. Basım
İlk Baskı Yılı : 2018
Sayfa Sayısı : 120
Ebat : 16 x 24
Dil : Türkçe
Orijinal Dili : İngilizce
Orijinal Adı : Star Wars: Princess Leia
ISBN: 9786052044315

Luke Skywalker ve Galaktik İmparatorluk karşıtı asiler o güne kadarki en büyük zaferlerini yeni kazanmış halde: Devasa Ölüm Yıldızı’nın yok edilişi. Fakat İmparatorluk henüz yenilmiş değil! Luke, Prenses Leia, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, R2-D2 ve Asiler İttifakı’nın geri kalanıyla birlikte Darth Vader ve şeytani ustası İmparator’a karşı savaşa katılın! Bir asi saldırısı ters gidince, Han ve Leia kaçabilmek için hızlı düşünmek zorunda kalır. Luke ise Darth Vader ile karşı karşıya gelir! Kendisiyle ilgili gerçeklerle yüzleşince akıl hocası Obi-Wan Kenobi hakkında daha fazla şey öğrenmek için Tatooine’e döner. Bu sırada Leia ve Han hayati -ve tehlikeli- bir gizli göreve çıkarlar. Fakat yanlarında Luke olmadan başarılı olabilecekler mi? Hem de Boba Fett tehdidi varken!

Hamur Tipi : Kuşe
Baskı Sayısı : 1. Basım
İlk Baskı Yılı : 2018
Sayfa Sayısı : 160
Ebat : 16 x 24
Dil : Türkçe
Orijinal Dili : İngilizce
Orijinal Adı : Star Wars: Star Wars Vol.1 (2015)
ISBN: 6052044292

Yakında sürprizlerimiz olacak, bekleyin!


 


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.