Dedikodu: Obi-Wan Kenobi Filmi Üzerinde Çalışılıyor

yazar:

kategori:

Fantha Tracks sitesinin yaptığı habere göre Obi-Wan Kenobi filminin ön çalışmaları başlamış durumda ve plana göre çekimler 2019’da yapılarak film 2020’de gösterime girecek. Uzun zamandır dedikoduları dönen film şu ana kadar resmi olarak duyurulmadı fakat içerideki bir kaynaktan gelen bilgi, bir yönetmen ile bir yazı ekibinin geçen yılın sonundan bu yana filmin üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Bu kaynağa göre ayrıca bir sanat departmanı şu an var gücüyle bu film için Pinewood Stüdyoları’nda Industrial Light & Magic ile birlikte çalışıyor. Filmin çekimi için belirlenen iki ayrı konumda konsept sanatçıları, prop modelcileri ve storyboard sanatçıları görevlendirilmiş durumda.

Bazı ekip üyelerinin kontratları, Bölüm IX için çalışmalar bittikten sonra da devam edebilsin diye uzatıldı. Ekipteki üye sayısı Ekim ayı itibariyle artacak.

Bölüm IX’un çekimleri bu yaz başlayıp yılın sonuna dek Pinewood stüdyolarında sürecek, bu tamamlandıktan sonra Obi-Wan filminin çekimleri Ocak 2019 gibi başlayacak ve asıl çekimler Nisan 2019’da yapılacak. Filmin gösterime girmesi için düşünülen tarih Aralık 2020.

Kaynak, oyuncuların kimler olacağını belirtmiyor ancak şu iyi bilinen bir gerçek ki Ewan McGregor, daha önce pek çok kez Obi-Wan olarak geri dönmek istediğini dile getirmişti.

Obi-Wan filmini bekleyen çok sayıda hayran olduğunu düşünürsek dileriz bu haber gerçek olur.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.