“Star Wars: Resistance” Geliyor!

yazar:

kategori:

Görünüşe göre sizlere şubat ayında haberini verdiğimiz gizemli projenin üzerindeki sır örtüsü artık kalktı: bu sonbaharda Lucasfilm Animasyon’un yeni serisi “Star Wars: Resistance” geliyor!

Lucasfilm’in bugün yaptığı açıklamaya göre, Star Wars Resistance projesinin başında, Star Wars: The Clone Wars ve Rebels’ın yapımcısı olan Dave Filoni olacak. “Güç Uyanıyor”un öncesindeki bir zamanda geçeceği tanımlanan ve animelerden ilham alan bir tarza sahip olacak Resistance, gücü giderek artan İlk Düzen’i araştırmak için çok gizli bir göreve gönderilmek üzere General Leia Organa tarafından seçilen Kazuda Xiono adlı genç bir pilotun hikayesini anlatacak. Dizi, Kazuda ve usta pilotlara odaklanırken aynı zamanda BB-8, Poe Dameron ve Yüzbaşı Phasma gibi tanıdık karakterlere de yer verecek. Oscar Isaac ve Gwendoline Christie de kendi karakterlerini seslendirecekler.

Filoni’ye göre dizinin odak noktası cesur pilotların yüksek hızlı maceraları olacak:

Star Wars: Resistance fikri, benim İkinci Dünya Savaşı uçakları ve pilotlarına olan ilgimden geliyor. Büyükbabam bir iplottu ve amcam da uçakları hem uçurur hem de restore ederdi, yani benim üzerimdeki etkileri büyüktü. Star Wars’da yüksek hızlı yarışlar önemli bir yer tutuyor ve biz de bunu animelerden ilham almış bir tarzda yansıtabileceğimizi düşündük.

Yapılan duyuruda dizi hakkında başka herhangi bir detay açıklanmadı ve Jedi’lardan da hiç söz edilmedi. Aynı durumun Star Wars Rebels için de geçerli olduğunu düşünürsek, bazı tanıdık yüzleri görme ihtimalimiz olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin seslendirme kadrosunda Isaac ve Christie haricinde Christopher Sean, Suzie McGrath, Scott Lawrence, Myrna Velasco, Josh Brener, Donald Faison, Bobby Moynihan, Jim Rash, ve Rachel Butera bulunuyor.

Star Wars Resistance bu sonbaharda Disney Channel’da yayınlanmaya başlayacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.