“Star Wars: Rivals” Geliyor!

yazar:

kategori:

Mobil platformlar için yepyeni bir Star Wars oyunu geliyor: “Star Wars Rivals”

Luke Skywalker, Darth Vader’a karşı. Jyn Erso, Director Krennic’e karşı. Finn, Yüzbaşı Phasma’ya karşı. Salacious Crumb, R2-D2’ya karşı. Nihayet uzak, çok uzak galaksilerdeki ikonik rekabetleri deneyimleme fırsatı sunan bir oyun geliyor.

Bugün, Lucasfilm ve Disney resmi olarak mobil cihazlar için gerçek zamanlı Star Wars aksiyon shooter oyunu olan Star Wars: Rivals’ı duyurdu. Ana odağı efsanevi çarpışmalar olan oyunda bulunan karakterler Star Wars’un farklı dönemlerinden olacak, böylece oyuncular efsanenin ünlü mücadelelerini yaşayabilecekler. Oynanışın temeli saklanma bazlı PvP mücadelesi olacak, oyuncular savaş arenalarında rakipleri ile çarpışmak için en iyi takımı kurmaya çalışacaklar.

Oyunun başlıca özellikleri şöyle:

PvP Arenalarında çarpışın: Bu hızlı, gerçek zamanlı ve platformlar arası PvP oyununda rakiplerinize karşı üstünlük sağlayın. Etrafınızdaki yapılara dikkat ederek stratejik üstünlük sağlayın, rakiplerinizi hedef alın ve onları yok edin. Savaş devam ederken kahramanlarınızı ve anında savaşın gidişatını değiştirin.

En iyi savaş ekibini kurun: En iyi takımı kurmak için kahramanları toplayın ve Arena Ligleri’nde ilerleyerek daha ender rastlanan, güçlü kahramanların kilitlerini açın. Her birinin farklı bir rolü ve taktiksel avantajı bulunan, aralarında Prenses Leia, Poe Dameron ve Lando Calrissian’ın da yer aldığı karakterler arasından efsanevi kahramanınızı seçin.

Rakiplerinizle Yüzleşin: Han Solo ve Boba Fett, veya Luke Skywalker ve Darth Vader, Finn ve Yüzbaşı Phasma gibi ikonlaşmış Star Wars rekabetlerini deneyimleyin. Rakiplerinizi savaşta yenerek ekstra Savaş Puanları kazanın ve liderlik tablosunda yükselerek daha hızlı kazanın.

İkonlaşmış Silahlar ve Özel Güçlerde Ustalaşın: Chewbacca’nın bowcaster’ı, Han Solo’nun DL-44 tabancası ve Boba Fett’in EE-3 tüfeği gibi güçlü silahlarla oyun sahasına hükmedin. Darth Vader’ın Boğma gücü ve Amiral Ackbar’ın yıkıcı Yörünge Saldırısı gibi özel yeteneklerde ustalaşın.

Birim Bonusları Kazanın: Daha fazla hasar verebilmek, sağlık yenilemesi kazanmak ve daha fazlası için Asiler, İmparatorluk, İlk Düzen ve Yeraltı gibi aynı birimlerden takımlar oluşturun ve birim bonusları kazanın.

Tanınmış Star Wars Yerlerinde Savaşın: Star Wars’un farklı zamanlarından olan ve aralarında Bespin, Scarif, Jakku ve Ölüm Yıldızı’nın da bulunduğu tanıdık PvP arenalarında rakiplerinizi indirmek için saklanma, yükseklik ve yok edilebilir nitelikleri kullanın.

Bir Loncaya Katılın: Arena lider tablolarında yükselmek için loncalar ile strateji kurun ve kahramanların kilitlerini açıp seviyelerini yükseltmek için kullanabileceğiniz krediler, data kayıtları ve ödül sandıkları kazanın.

Star Wars: Rivals şu an ön kayıt için Google Play üzerinde açık. Oyunu Google Play’den indiren oyuncular Ölüm Askerleri destek üniteleri bonusuna sahip olacaklar. Oyun çıktığında kısa bir süreliğine kullanılabilir olacak bu birimler PvP oyunları sırasında oyuncunun yanında yer alıp destek ateşi açıyor olacaklar.

App Store kullanıcıları ise Asi Özel Kuvvetleri bonusuna sahip olacaklar. Bu birimler savaş sırasında oyuncunun yanında yer alıp sağlık yenilemesi sunacaklar.

Star Wars rakiplerinizle yüzleşmeye hazırlanın…gittiğiniz her yerde.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.