LEGO Setleri Han Solo Filmi Hakkında İpuçları Veriyor!

yazar:

kategori:

Hakkında henüz neredeyse hiçbir şey bilmediğimiz Han Solo filmine ait asker, karakter ve araç tasarımları hakkında ilk ipuçları LEGO setlerinden geldi.

İlk olarak haberin kapağında gördüğünüz görsel ile başlayalım: bu görsel 2 hafta önce sızdığı zaman Disney bu görselin resmi olmadığını duyurmuştu. Ancak aşağıdaki resimlerde göreceğiniz üzere Disney bu konuda dürüst davranmamış; görselin resmi olması bir yana, aynı zamanda ürün ambalajları üzerinde bulunuyor.

İmparatorluk Devriye Savaş Paketi – tek kişilik, köşeli bir tasarıma sahip bir speeder ve iki yeni “range trooper” figürünün yanı sıra bir İmparatorluk Subayı ve bir İmparatorluk askeri figürü.
Han Solo Landspeeder – mavi bir landspeeder ve iki figür (beyaz yelekli bir Han Solo ve Kira). Sette bunlara ek olarak iki beyaz köpek benzeri hayvan figürü ve aracın burnunda bulunan füze bulunuyor.
Landspeeder – büyük ve kare biçiminde bir speeder, maskeli bir düşman ve onun askeri tarafından yönetiliyor, köpek benzeri hayvanlar bu sette de var.
İmparatorluk TIE Fighter’ı – Bu TIE Fighter biraz İlk Düzen TIE Fighter’ını andırıyor ve beraberinde 4 figür geliyor: stormtrooper, pilot ve iki bilinmeyen karakter.
Kessel Run Millenium Falcon – İşte bu ilginç! Yeni Bir Umut filminde Han Solo’nun “Kessel uçuşunu 12 parsekten daha kısa sürede yapmakla” övündüğünü hatırlarsınız. Şayet bu setin adı gerçekten böyle ise, filmde o meşhur uçuşu göreceğiz demektir. Geminin ön kısmında bir kargo podu bulunuyor ve setten 6 figür çıkıyor: Han Solo, Chewbacca, Land, kırmızı bir protokol droidi ve iki bilinmeyen karakter daha.
Han Solo Figürü – üzerinde kahverengi bir yelek, siyah pantolon, yaylı bir füze fırlatan bir tüfek var. Yüzü Harrison Ford’a benzemiyor.
İmparatorluk Stormtrooper Figürü – İmparatorluk Devriye Savaş Paketi’ndeki figürün aynısı.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.