Yeni Star Wars Animasyonu Geliyor: STAR WARS REBELS!

yazar:

kategori:

2014 sonbaharında yayına başlaması planlanan yeni animasyon TV dizisi Star Wars Rebels’ın yapımına başlandı. İlk olarak Disney Channel’da bir saatlik özel bölümüyle yayına başlayacak olan dizi, daha sonra yeni bölümlerle Disney XD kanalında devam edecek. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Diziyi geliştiren ekip içinde oldukça yetenekli ve yaratıcı bir ekip var. X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith gibi yapımlardan tanıdığımız Simon Kinberg, yeni dizinin yapımcılarından biri olacak ve dizinin ilk bölümünü yazacak. Ona yapımcılık görevinde eşlik edecek olan ise The Clone Wars dizisinden tanıdığımız Dave Filoni. Son olarak başka bir yapımcı da Young Justice, The Spectacular Spider-Man ve Gargoyles çizgi filmlerinde görev almış olan Greg Weisman.

Aksiyon dolu olacak olan dizi, daha önce hiç keşfedilmemiş bir dönemi, Bölüm III ile Bölüm IV arasını konu alacak. Şu anda detayları son derece gizli tutulan dizide geriye kalan son Jedi Şövalyeleri’ni avlayan İmparatorluk’u bol bol göreceğimizi söyleyebiliriz. Ayrıca aşağıdaki videoyu izlerseniz Ralph Mcquarrie’nin çizimlerinden ilham alınacağını da görebilirsiniz.

Star Wars Celebration Europe II’ye katılanlar, Rebels’ı ilk kez izleyenlerden olacaklar.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.