Hasbro – 2012 Ürün Kataloğu !

yazar:

kategori:

30.01.2012 – Star Wars oyuncaklarının Türkiye distribütörü Hasbro, bu yıl da Star Wars hayranlarını sevindirecek. Bölüm I’in 3D olarak gösterime girişiyle birlikte tüm dünyada Bölüm I figürleri yeniden popülerliğini kazanırken, Türk hayranları ilgilendiren başka bir büyük haber daha var…FX ışın kılıçları!
Detayları ve 2012 ürün kataloğunu haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Star Wars severlerin favori “oyuncaklarından” biri olan FX ışın kılıçları, Hasbro aracılığı ile ülkemizde ilk kez satışa çıkarılıyor. Her ne kadar FX kılıçların çıkışı, filme paralel olarak Şubat ayının başı gibi planlanmış olsa da, gümrükte yaşanan sıkıntılar sebebiyle tarih biraz daha ileriye kaymış durumda. Raflarda göreceğimiz FX kılıçlar ise Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Darth Vader ve Mace Windu’nun removable olmayan versiyonlarını kapsıyor. FX kılıçlar çıktığında daha kapsamlı bir yazı ile konuyu yeniden ele alacağız.

Bunun haricinde yine zengin karakter çeşitliliği ile film figürleri, Clone Wars figürleri, Saga serisi figürler ve figür setleri’nin yanı sıra 4 çeşit araç, basic ve elektronik ışın kılıçları, 3 çeşit ultimate FX ışın kılıcı, maske ve elektronik başlıklar da Hasbro’nun 2012’de çıkaracağı ürünler arasında bulunuyor.

Aşağıda bu ürünlere ilişkin katalog sayfalarını bulabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.