Palpatine’in Sesi Sustu…

yazar:

kategori:

HollywoodReporter.com ve daha pek çok haber kaynağının bildiridiği üzere Star Wars hayranları tarafından Clone Wars’un Palpatine’i olarak bilinen Ian Abercrombie, dün 77 yaşında vefat etti. Abercrombie, galaksinin gelecekte kötülük saçan diktatörü Darth Sidious’a dönüşecek olan ve savaş dönemi boyunca stres altındaki tecrübeli devlet adamı Şansölye Palpatine rolünde mükemmel bir portre çizmişti.

Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TWC denetim sorumlusu Dave Filoni facebook aracılığıyla şunları söyledi:

“Bugün Star Wars hayranları için üzücü bir gün, değerli arkadaşımız Ian Abercrombie’yi kaybettik. Onu Clone Wars’da Şansölye Palpatine’in sesi olarak daha iyi tanıyorsunuz. Ian’la birlikte çalışma fırsatı bulmuş olduğuma ne kadar müteşekkir olduğumu açıklamam mümkün değil. Rolünü büyük bir azimle üstlendi ve çok başarılı oldu. Ona stüdyoda olsun, restoranda olsun hep “Şansölye” diye hitap ederdim. Sanıyorum bu hoşuna gidiyordu. Oyuncuları yönetmek ve dialoglar üzerinde çalışma konularında ondan çok şey öğrendim. Onun tavsiyelerini hepimiz çok arayacağız. Kötü bir karakteri canladırıyor olsa da onun kadar iyi bir insana zor rastlanır. Gülmeyi severdi, onun mizah duygusu çekimlerimize renk katardı. Onun hikayelerini özleyeceğim. Performansını ve gösterimize yaptığı katkıları özleyeceğim. Güç seninle olsun dostum, her zaman. Asla unutulmayacaksın”.

Ian Abercrombie 50 yıllık kariyeri boyunca pek çok rolde yer aldı. Amerika’da 90’lı yıllarda gösterilen Seinfeld tv şovunda Mr. Pitt rolünde de bilinmektedir.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.