Millenium Falcon’a Kullanım Kılavuzu Geliyor!

yazar:

kategori:

Star Wars kitaplarını yayınlayan yayınevlerinden biri olan Random House, enteresan bir kitabı çıkacak kitaplar listesine dahil etti, ve öyle görünüyor ki bu kez Han Solo hayranlarının gönlünü fethedecek. “Millenium Falcon Kullanım Kılavuzu” (Falcon Owner’s Manual), Star wars’un belki de en meşhur uzay aracı Millenium Falcon’a dair tüm detaylara değinerek gerçek bir kullanım kılavuzu izlenimi veriyor. Kitapla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.Kitabın tanıtımı şu şekilde:

“Millenium Falcon, kaçakçı Han Solo ve Chewbacca’nın komutası altında, döküntü bir Corellia kargo gemisiyken pek çok modifikasyon geçirip galaksideki en hızlı gemilerden biri haline gelen, meşhur maceraları ile efsanevi bir uzay gemisi.

Bu kullanım kılavuzu, aslen modifiye edilmiş bir YT-1300 olan Millenium Falcon’dan söz etmeye başlamadan önce, Corellia Mühendislik Şirketi’nin YT serisi uzay araçlarının tarihine ve YT-1300 modelinin geliştirilmesine değiniyor. Gemi içi sistemler, kontroller ve bunların uygulamaları detaylı olarak anlatılıp, Millenium Falcon uzmanları Chris Reiff ve Chris Trevas’ın hazırladığı fotoğraflar, çizimler, zemin planları, diyagramlar ve şaşırtıcı bilgisayar-destekli görsellerle destekleniyor. Metinler ise elliden fazla Star Wars romanı yazan Ryder Windham tarafından yazıldı.

Hizmet tarihçesi, kumanda, motor, silahlar, mekanik sistemler, sensörler ve mürettebat tesislerine değinilen bu kitap, Millenium Falcon hakkında bugüne kadar hazırlanmış en kapsamlı teknik rehber olacak.”

Lucasfilm’in izni ile hazırlanan bu kitabın şu anki çıkış tarihi 7 Şubat 2012.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.