LEGO Star Wars Animasyonu Yolda!

yazar:

kategori:

Çok tutulan setleri, video oyunları ve kısa animasyon filmlerinin ardından, LEGO grubu ve Lucasfilm yeni bir macera için bir kez daha güçlerini birleştiriyor – 30 dakikalık özel bir TV şovu olarak ilk kez Cartoon Network’te 22 Temmuz Cuma günü yüksek çözünürlüklü bilgisayar animasyonu olarak yayınlanacak LEGO Star Wars: The Padawan Menace’da eğlence, aksiyon ve kendine has mizah öğeleri bulunacak. Detayları ve görselleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.Tüm Star Wars serisindeki karakterleri, olayları ve mekanları barındıracak olan şovun yazarı Emmy ödüllü Michael Price (The Simpsons) ve yapımcısı da Oscar ödüllü Animal Logic (Happy Feet’in yapımcısı) firması.

“LEGO ve Star Wars evreninin hayranlarının bu orijinal LEGO Star Wars şovu karşısında heyecan duyacaklarından eminiz. LEGO ve Star Wars markalarını birleştiren orijinal bir animasyonu geliştirmek bizim için gurur verici çünkü bu sadece hayalgücü ile zenginleştirilmiş orijinal hikaye ve maceraları sunmakla kalmıyor, aynı zamanda LEGO’nun sunduğu eğlence değerini de ortaya koyuyor.”

diyor Jill Wilfert (LEGO grubunun başkan yardımcısı).

LEGO Star Wars: The Padawan Menace, Cartoon Network’te ayın 22’si, 23’ü ve 24’ünde olmak üzere birkaç kez yayınlanacak.

Şovda rutin bir Jedi Akademi gezisi, bir komedi macerasına dönüşecek. Turun rehberi olan Usta Yoda, Jedi youngling’lere rehberlik ederken Senato’ya geldiklerinde Güç’te bir dengesizlik sezecek.

Cumhuriyet’i kurtarmak için çağırıldığı sırada youngling’lerden birinin kendi gemisine bindiğini farkedecek, bu arada C-3PO ve R2-D2 grubun başına getirilecek ve başlarını belaya sokacaklar. Şeytani Sith sorun çıkarmaya hazırlanırken, youngling’lerin parçalara ayrılmaması tamamen Usta Yoda ve droidlerin sorumluluğunda olacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.