Star Wars Galaxies Kapanıyor!

yazar:

kategori:

Sony Online Entertainment ve Lucasarts’ın bugün yaptığı açıklamaya göre, Lucasarts’ın çıkardığı ilk MMORPG oyunu olan Star Wars Galaxies, sekiz yıl önce başlayan serüvenini bu yılın aralık ayında sonlandırıyor. Oyunun geliştiricileri, Star wars Galaxies oyuncularına gönderdikleri mektupta MMO ve ona ait kart oyununu sonlandırmanın çok zor bir karar ile verildiğini, ve bu sanal dünyanın 15 Aralık 2011’de noktalanacağını belirtti. SOE, Galaxies’in “galaksiyi bitirecek oyun içi bir olay” ile kapanış yapacaklarının sözünü verdi. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.SOE’den John Smedley, kendisi ile yapılan bir röportajda Star Wars Galaxies’i bitirmenin “iş ile ilgili bir karar” olduğunu, ve Bioware’in yeni Star Wars MMO oyunu olan Star Wars: The Old Republic’in yaklaşması ile ilişkili olduğunu belirtiyor. Smedley, aynı zamanda son günlerde yaşanan hack girişimlerinin, işten çıkarmaların veya azalan oyuncu sayısının konuyla alakası olmadığını sözlerine ekliyor.

Star Wars Galaxies, 2003 yılının yaz ayında hayatına başlamıştı. Aşağıda SOE ve Lucasarts’ın oyunculara kapanışla ilgili gönderdiği mektubu bulabilirsiniz:

Sevgili Star Wars Galaxies üyesi,

Bugün size 15 Aralık 2011 tarihinde Sony Online Entertainment (SOE) ve Lucasarts’ın Star Wars Galaxies (SWG) oyununu sonlandıracağı haberini vermek için yazıyoruz. SWG’in kapatılması kararı çok zor verildi, fakat SOE ve Lucasarts birlikte anlaşarak 2011 sonunun kapanış için uygun bir zaman olduğuna karar kıldılar.

Tüm SWG hayranlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Tüm zamanların en çok ilgi gören ve tutkuyla oynanan online oyun topluluklarından birine hizmet ettik ve geçtiğimiz sekiz yıl içerisinde her birinizden aldığımız desteği takdir ediyoruz.

İnanılmaz sadakatinize istinaden, şu anki SWG topluluğuna uzatılmış tekliflerimiz olacak. Ayrıca aralık ayında galaksiyi bitirecek oyun içi bir etkinlik ile kapanışı yapacağız ve hepinizi orada görmeyi umuyoruz. Hem teklifimizle hem de oyun içi olaylarla ilgili zaman çizelgesi aşağıda sunulmaktadır.

Bir kez daha SWG’i tarihin en iyi online oyun topluluklarından biri yapan oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Sony Online Entertainment & LucasArts


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.