TV Dizisinin konusu hakkında ipuçları!

yazar:

kategori:

Rick McCallum, Çek Cumhuriyeti’nden bir web sitesine yakın zamanda verdiği bir röportajda live action dizinin ve filmlerin 3D versiyonlarının durumu hakkında bilgiler verdi. Detayları, haberimizin devamında bulabilirsiniz.George Lucas ile 1990’ların başında çekilen “Genç Indiana Jones” dizisinden bu yana beraber çalışan yapımcı Rick McCallum şöyle diyor:

“Uzun zamandır hakkında konuşulan Star Wars TV dizisi, Godfather gibi bir güç ve suç hikayesini anlatacak. Eğer Star Wars TV dizisi yapılırsa, yapılacağı zaman büyük bölümü Çek Cumhuriyeti’nde çekilecek.”

(Bu arada Genç Indiana Jones dizisinin kısmen Prag’da çekildiğini belirtmekte de fayda var.)

“Star Wars TV dizisi şu an beklemede, ama bu bekleyişin Çek Cumhuriyeti ile değil, dizinin bölümleri ile alakası var. Elimizdeki 50 saatlik senaryo materyali çok fazla dijital animasyon gerektiriyor ve bunu televizyon için uygun maliyetle sağlayacak teknoloji şu an elimizde yok. Bunu biz finanse edeceğimiz için, bunu şu anda yapmak bizim için intihar olurdu. Bu yüzden üç ya da dört yıl daha bekleyeceğiz.”

McCallum ayrıca tamamlanan senaryoların içeriğinden de kısaca bahsetti:

“Bölüm 3 ile 4 arasında, Luke Skywalker henüz ergenlikteyken geçiyor, ama hikayenin Luke ile alakası yok, bölümlerin hiçbirinde genç Luke Skywalker olmayacak. Hikaye temel olarak Godfather gibi, İmparatorluk yavaş yavaş tüm galakside gücünü artırıyor, olaylar genel olarak Coruscant’ta vuku buluyor. Orada yaşayan, uyuşturucu ve fahişeliği kontrol altında tutan bazı yeraltı patronlarını anlatıyor.”

Rick McCallum, Star Wars 3D ile ilgili de bazı detaylar verdi:

“Tüm filmlerin 3D versiyonlarını hazırlıyoruz ve önümüzdeki şubat ayından başlayarak her yıl bir filmi yayınlayacağız. Bölüm 1’den başlayıp kronolojik sırayla devam edeceğiz. Fakat ilk film bizim için bir test olacak. Eğer işe yararsa her yıl bir film olacak. Ama işe yaramazsa, sadece Bölüm 1 olacak.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.