Kinect Star Wars tanıtıldı !

yazar:

kategori:

Geçen yılki E3 fuarında Microsoft’un ağzımıza bir parmak bal çaldığı Kinect Star Wars videosundan bu yana çok fazla yeni bir gelişme ortaya çıkmamıştı, ta ki bu yıl gerçekleştirilen E3 fuarına dek. Oyunla ilgili daha fazla detay, daha fazla görsel, ve bir de tanıtım videosu gün yüzüne çıksa da oyunun ne zaman piyasada olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Bahsi geçen detaylar, görseller ve videoyu haberimizin devamında bulabilirsiniz.Kinect Star Wars, Star Wars evrenini daha önce hiç olmadığı şekilde hayata getiriyor. Xbox360’ın kumandasız Kinect aksesuarının gücünü kullanan Kinect Star Wars, hayranlara bir Jedi olarak eğitim görmeyi gerek Güç’ü, gerekse ışın kılıcını kullanarak fiziksel olarak deneme imkanı sunuyor. Oyuncular beden hareketlerini kullanarak, kumandalardan bağımsız bir şekilde en büyük Star Wars fantazisini yaşayacaklar.

Oyunun özellikleri şu şekilde:

  • Galaksiye adım atın. Tanıdığınız ve sevdiğiniz Star Wars’a sadık kalan çarpıcı görseller sizi Star Wars evrenine taşıyacak ve karşınıza tanıdık karakterler, araçlar, gemiler, robotlar ve daha fazlası çıkacak.
  • Güç’ü kullanın. Filmlerdeki ikonlaşmış anlardan ilham alarak, Kinect Star Wars sizi Star Wars evrenine sokup çok çeşitli fiziksel oyun deneyimi yaşatacak.
  • Eğitiminizi şekillendirin. Işın kılıcınızı kullanarak bir Jedi ustası olma yolunda ilerleyin, şampiyon bir Pod yarışçısı olun, Güç’te ustalaşın, efsanevi gemileri ve speeder bike’ları kullanın.
  • Güçlerinizi birleştirin. Co-op, competitive ve düello modları ile Güç’ü arkadaşlarınızla paylaşın. İkinci bir Jedi’ın aksiyona dahil olması çok kolay.

Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.