501. Lejyon Türkiye’den Anlamlı Etkinlik!

yazar:

kategori:

501. Lejyon Türkiye Outpost’u bugün üçüncü yaşını doldururken, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 60 engelli çocuğun birer dileklerini gerçekleştirebilmek, onlara yalnız olmadıklarını hissettirebilmek ve onlarla bir gün geçirerek mutlu olmalarını sağlayabilmek için 30 Nisan’da bir etkinlik düzenleyeceğini duyurmaktan gurur duyar! 501. Lejyon Türkiye, Özürlüler Vakfı ve Kadir Has Üniversitesi öğrencilerinin 2010-2011 Akademik Yılı Bahar Dönemi sosyal sorumluluk projesi HAS IMPERIUM / Onlar Bir Dilek Tuttu, Biz Gerçekleştiriyoruz! kapsamında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın verdiği coşku ile, Özürlüler Vakfı bünyesinde bulunan 60 engelli çocuğun birer dileklerini gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.Etkinlik için yapılan duyuru şu şekilde:

30 Nisan 2011 Cumartesi, saat 15.00’da Kadir Has Üniversitesi, Cibali / Merkez Kampüsü – A Blok Girişi’nde düzenlenecek etkinlikte çocuklarla kaynaşıp, onlara hediyelerini bizzat takdim ederken, aslında vereceğimiz hediyelerden çok, onlara olan desteğimiz ve sevgimiz ile onları mutlu edeceğiz.

Etkinlik, o gün bize katılmak isteyen herkese açıktır, insanların hayatında bir farklılık yaratmak isteyen herkesi bekliyoruz.

Tarih: 30 Nisan 2011, Cumartesi
Saat: 15.00
Yer: Kadir Has Üniversitesi, Cibali Merkez Kampüsü / A Blok Giriş

Etkinliğin Facebook sayfası için tıklayın.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.