Yeni Star Wars Adidas Ürünleri Raflarda!

yazar:

kategori:

Adidas Originals’ın Star Wars serisine ait yepyeni ürünler, Türkiye’deki Adidas mağazalarında raflarda yerlerini almaya başladı. Yeni koleksiyona ilişkin resmi tanıtım yazısını ve ürünlerin görsellerini, haberimizin devamında bulabilirsiniz.Adidas Türkiye’den gelen tanıtım yazısı şu şekilde:

adidas Originals’ta ‘’Yıldız Savaşları’’

adidas Originals, Star Wars’un ünlü karakterlerinden esinlenerek tasarladığı Star Wars Koleksiyonu’nu hayranlarının beğenisine sunuyor.

Hayali bir uzay destanı olan ve dünyanın en çok izlenen film serisi ünvanını halen elinde bulunduran Star Wars, George Lucas tarafından yaratıldığında hiç kimse dünya çapında bir fenomen haline geleceğini bilmiyordu. İyi ve kötü arasında yaşanan kahramanlık hikayesinin anlatıldığı serinin ilk filmi, 1977’de yayınlandı ve bunu takip eden üç yıl içerisinde yayınlanan iki devam filmiyle Star Wars, dünya çapındaki hayran sayısını her geçen gün artırdı. Bittiği düşünülen serinin final bölümünün vizyona girmesinden 16 yıl sonra, ard arda çekilen üç devam filmi ile Star Wars sinema tarihindeki yerini sağlamlaştırdı.

Star Wars serisinin ikonik karakterleri ve unutulmayan sahneleri, adidas Originals Star Wars Koleksiyonu’nda yer alan ayakkabı ve tekstil ürünlerinde 2011 İlkbahar/Yaz sezonunda yeniden hayat buluyor. Koleksiyonda öne çıkan ürünlerden biri olan, Skyline Mid ayakkabının tasarımında; filmden esinlenilen grafik detaylar bulunuyor. Filmdeki karakterlerden esinlenerek tasarlanan adidas SW S Windbreaker’ın üzerinde ise film karakterlerinin isimlerinin işlenmiş olması dikkat çekiyor.

Koleksiyondaki 70’li yılları çağrıştıran “Star Wars S T-shirt”, üzerindeki filmden karelerin teknik çizimleri ile göz doldururken, t-shirtün iç kısmında ise Star Wars ve adidas Originals işlemeleri yer alıyor. Koleksiyonun bir diğer dikkat çeken ürünü olan “Ultrastar S.W.” ayakkabının dil kısmında, yine Star Wars ve adidas Originals, topuk kısmında ise kabartmalı bir Star Wars logosu göze çarpıyor.

Galaksiyi farklı bir biçimde konu alan efsanevi film, adidas Originals Star Wars Koleksiyonu’ndaki ayakkabı, tekstil ve aksesuar ürünlerine esin kaynağı olurken, filmin ünlü karakterleri ve sahneleri, klasik adidas Originals tracktop, t-shirt ve ayakkabılarına aktarılarak hem serinin hem de adidas Originals’ın hayranları için eşsiz bir koleksiyon olarak mağazalardaki yerini alıyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.