Blu-ray Setlerinin Detayları Nihayet Duyuruldu!

Beklenen duyuru az önce yapıldı ve gelişmeleri size sıcağı sıcağına aktarmaktan heyecan duyuyoruz. Hayranların çoğu gelişmelerle ilgili yanılmadı, zira haberler Star Wars Blu-Ray seti hakkında. 30 saatten fazla ekstranın bulunacağı 3 farklı set, Eylül ayında piyasada olacak. Şu an itibariyle Amazon sitesinden ön siparişi verilebilen setlerle ilgili detayları ve resmi duyuruyu haberimizin devamında bulabilirsiniz.

“Şu ana dek en çok beklenen Blu-ray filmi – Star Wars efsanesi – 2011’in Eylül ayında ışık hızından çıkıyor. İlk kez, George Lucas’ın altı epik filmi tek bir sette toplanıyor. Dünyanın her yerindeki hayranlar şu an online mağazalardan ön sipariş verebilirler.

Twentieth Century Fox Home Entertainment, Star Wars’u üç ayrı set halinde çıkararak bütün Star Wars severlerin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor:

• Star Wars: The Complete Saga (altı filmi birden içeren 9 disklik set)
• Star Wars: Prequel Blu-ray Üçleme (Bölüm I-III arasını kapsayan 3 disklik set)
• Star Wars: Original Blu-ray Üçleme (Bölüm IV-VI arasını kapsayan 3 disklik set)
STAR WARS: THE COMPLETE SAGA seti, altı filmin tamamını mevcut olan en yüksek görüntü ve ses sunum kalitesiyle getirmekle kalmayıp içerisinde 30 saatten fazla ek özelliklerin bulunduğu 3 ekstra diskle birlikte gelecek. Bu ekstra disklerde daha önce görülmemiş kesilmiş ve alternatif sahneler, Star Wars arşivlerinde özel bir keşif ve daha fazlası bulunuyor.

Star Wars: The Complete Saga’nın satış fiyatı $140, ve diğer setlerin her birinin fiyatı da $70 olacak, ancak fiyatlar ülkelere göre farklılık gösterebilir.

İmparatorluk stormtrooper’larının en iyilerinden oluşan bir lejyon ile Tüketici Elektroniği Fuarı’nda boy gösteren Darth Vader ve 20th Century Fox Entertainment başkanı Mike Dunn duyuruyu birlikte yaptılar.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.