Yeni Üçleme gelecek mi?

yazar:

kategori:

Yeni bir Star Wars üçlemesi geleceğine dair söylentiler yeni değil, çeşitli zaman aralıkları ile bazen altı filmlik serinin öncesini, bazen de sonrasını konu alacak üç yeni filmden hep söz edilir, ancak bu iddialar hep asılsız çıkar. Bu haftasonu, yine bunun bir benzeri bir iddia IESB sitesi tarafından ortaya atıldı. İddiaya göre, 2012’de gösterime girecek olan 3 boyutlu Star Wars filmlerinin hemen arkasından yeni üçlemeyle ilgili çalışmalara başlanacak-tı. Detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.Star Wars 3D’lerin gişe hasılatından elde edilen kar ile çekileceği iddia edilen yeni filmlerin, Bölüm 6’nın sonrasını konu alacağı ve 2016/2017 yıllarında çekimlere start verileceği iddia edildi. Ayrıca, filmlerin konusunun Star Wars Live Action TV dizisinden bağımsız olacağı, Skywalker ailesini konu almayabileceği, hatta Bölüm 7-8-9 değil 10-11-12 olabileceği de IESB tarafından açıklandı.

Ancak bu heyecanlandırıcı ve bir o kadar da kafa karıştırıcı haber, çok geçmeden Lucasfilm sözcüsü Josh Kushins tarafından Wired.com’a gönderilen bir email ile yalanlandı. Kushins’e göre Geoge Lucas’ın şu anda yeteri kadar Star Wars projesi var, ancak planları arasında yeni bir üçleme bulunmuyor.

Daha önce belirttiğimiz gibi, geçmişte de yeni üçleme söylentileri sıklıkla havada uçuşan ve artık alışılagelmiş bir haber, ancak Lucasfilm’in de iddiaları öncelikle reddetmek, sonra bizzat duyurmak gibi bir alışkanlığı da olduğu biliniyor. Her ne kadar bu iddia şu an için asılsız olsa da, neler olacağını zaman gösterecek.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.