Figüratif Mağazası Açıldı!

yazar:

kategori:

Türk koleksiyoncular, yepyeni ürünlere çok uygun fiyatlarla ulaşabilecekleri yeni bir kaynağa kavuşuyor. Bir çoğumuzun koleksiyon dünyasından haberdar olmak için zaten sıklıklıkla ziyaret ettiği ve kardeş sitelerimizden olan Figüratif sitesi, yıllarını koleksiyonculuğa adamış ve piyasayı her daim yakından takip eden uzman yöneticilerince Kadıköy-Moda’da, yine “Figüratif” adı altında bir mağaza olarak hayata geçiriliyor. Detayları haberimizin devamında okuyabilirsiniz.Sideshow, Gentle Giant gibi dünyaca tanınmış markaların yanı sıra, kalitesi ile koleksiyoncuların nadide markası olan Attakus da Figüratif farkı ile zengin ürün yelpazesi altında Figüratif mağazasında yer alacak.

Caferağa mah. yusuf kamil paşa sokak 3/A – Barış Manço Moda 81300 – Kadıköy adresinde bulunan Figüratif mağazasının açılışı şerefine bir buluşma tertiplemeye karar verdik. Hem yeni Star Wars ürünlerine göz atmak, hem de yüz yüze tanışıp Star Wars dünyasındaki gelişmeler üzerine sohbet etmek üzere 2 Ekim 2010 Cumartesi günü, saat 14:00’da Figüratif mağazasında bir araya geliyoruz.

Toplantıyla ilgili sorularınızı etkinlik sayfamızda sorabilirsiniz. Ek olarak, Figüratif sitesini ziyaret etmenizi ve twitter sayfasına abone olmanızı öneririz.

2 Ekim’de görüşmek üzere!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.