Adidas, Mos Eisley Cantina’ya Girdi!

yazar:

kategori:

Adidas Originals, Star Wars ile ilgili atağına devam ediyor. 2010 FIFA Dünya Kupası tanıtımı kapsamında Star Wars Bölüm IV: Yeni Umut filmindeki en bilindik sahnelerden biri olan Mos Eisley Cantina sahnesini montajlanarak ünlü sporcu ve sanatçıların da yer aldığı bir reklama dönüştü. Adidas’dan tarafımıza gönderilen basın duyurusunu ve tanıtım filmini haberimizin devamında bulabilirsiniz.Duyuru şu şekilde:

“2010 yılının ilk aylarında adidas Originals, Lucasfilm ile büyük bir işbirliğine imza attı ve adidas Originals Star Wars Koleksiyonu, Star Wars hayranları ile buluştu. Bugün ise; adidas Originals 2010 marka kampanyası “Orijinalliğin Adresi Sokaklar” kapsamında Star Wars ve adidas dünyanın en büyük spor etkinliğini, 2010 FIFA Dünya Kupası’nı farklı bir galaksiye taşıdığı yeni bir filmle anlatıyor.

adidas ve Lucas Film işbirliğinden doğan ve en ünlü Star Wars sahnelerinden birinin – Tatooine’deki Mos Eisley Cantina- kreatif birmontajından oluşan filmde; David Beckham, Franz Beckenbauer, Snoop Dogg, Noel Gallagher, Ian Brown, Ciara, Jay Baruchel, Daft Punkve DJ Neil Armstrong gibi ünlü isimler yanında tabiki Han Solo, Chewbacca, C-3P0 ve Obi-Wan Kenobi gibi filmin efsane karakterleri de yer alıyor.

“adidas Originals 2010 Marka Kampanyası’nın teması sokaklardı” diyen adidas Originals Global İletişim Müdürü Tom Ramsden, sözlerine şöyle devam ediyor: “adidas Originals sanatçıları, sporcuları, müzisyenleri ve sokağa ait daha birçok şeyi adidas Originals Street Party’nin ardından bir kez daha sokaklarda bir araya getiriyor. adidas Originals’ın Star Wars ve FIFA Dünya Kupası ile ortaklığını en iyi nasıl yansıtırız diye düşündüğümüzde, Mos Eisley Cantina’yı arkadaşlarla oturup futbol seyredilebilecek bir yer haline getirmeyi düşündük. Sonuçta ortaya çok özel ve orijinal bir film çıktı.”

Film, İngiltere’de ve ABD’de 12 Haziran’dan itibaren TV’lerde yayınlanmaya başlayacak. 2 dakikalık tam versiyon ise 5 Haziran’dan itibaren sadece internetten izlenebilecek!”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.