Her Universe – Kadınlara özel Star Wars giyim koleksiyonu!

yazar:

kategori:

Star Wars ve bilim kurgu dünyasının bayan hayranlarının sesi duyuldu. Star Wars Animasyon serisinde Ahsoka Tano’yu seslendiren aktris Ashley Eckstein ve The Araca Group şirketi ortaklığıyla, bayan hayranların istek ve gereksinimlerini karşılayacak Her Universe adında yeni bir giyim ve moda çizgisi yaratıldı. Star Wars temalı olacak ürünler için Ashley Eckstein Lucas Licensing ile uzun süreli bir anlaşma yaptı. Ürünler ülke çapında yapılan Star Wars toplantılarında (conventionlarda) ve Her Universe sitesinden temin edilebilecek. Detayları, haberimizin devamında bulabilirsiniz.Eckstein şöyle dedi:

“Star Wars’un kadın hayranları için hayli geniş çaplı olacak pazar için heyecanlıyız, Clone Wars’da 4 yıllık çalışmalarım sonucunda koyu bir star wars fanı haline geldim ve benim gibi George Lucas sevgisi taşıyan bayan hayranların sayısındaki artışı farkettim. Bu hayranların seslerini duyurmak, star wars ve bilim kurgu dünyasında oynadıkları önemli rollerin hakkını vermek adına onlar için Her Universe markasını yarattık. Bir tüketici olarak, kalite ve yaratıcılığın en önemli unsur olduğuna inanıyorum, bu da The Araca Group ile güçlerimizi birleştirme kararı almama neden oldu.”

Araca Grup yetkilisi Matthew Rego:

“Her Universe markasına Ashley ile birlikte başlamak ve onun görüşlerini hayata geçirmek heyecan verici. Dahası, Star Wars imaj katalogları için Lucas Licensing ile çalışma fırsatı yakalamış olmak hayli heyecanlı. Amacımız Star Wars’a gönül vermiş hanımlara, çizgilere uygun, geleneksel ve kaliteli ürünler sunmak”

Lucas Licensing’in yerel lisans ve pazarlama direktörü Paul Southern:

“Ashley Star Wars markası ile ilgili o kadar hevesli ki, onun etkin görev alması bizi de heyecanlandırdı. Star Wars hayranı hanımların ne giymek istediği konusundaki eğilimleri biliyor.”

Araca Grup dünyada teatral ürünler yapan en yenilikçi firmalardan biri olarak biliniyor. Eğlence sektöründe, dünya çapında pek çok önemli yapım için ürün sağlamış. Bu yapımlar; Wicked, The Laramie Project, Urinetown The Musical, Debbie Does Dallas, The Vagina Monologues, Frankie and Johnny in the Claire de Lune, A View From the Bridge, halen Broadway’de sergilenen Lend Me a Tenor, The Wedding Singer, Jersey Boys, and Rock of Ages.

Her Universe ürünleri ilk olarak Temmuz ayında San Diego Comic Con’da Star Wars standlarında, daha sonra Ağustos’da Orlando Florida’da Celebration 5 ‘de sergilenecek. Hayranlar ayrıca www.heruniverse.com sitesinden ve Ashley’nin twitter’ından ve facebook http://www.facebook.com/HerUniverse sayfasından güncellenmiş Her Universe bilgilerine erişebilirler.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.