Bluray setleri sonunda geliyor mu?

Yıllardır beklenen altı filmlik Star Wars Blu-ray seti için bir umut ışığı var gibi gözüküyor. İçerisinde kesilmiş (ve daha önce görülmemiş) sahnelerin de yer alması beklenen set ile ilgili olarak Lucasfilm’den Steve Sansweet, verdiği bir röportajda ipuçları verdi. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.Blu-Ray ve HD-DVD formatları arasındaki savaş sona erdiğinde hayranların ilk sordukları soru şu oldu: “Star Wars efsanesini Blu-ray olarak ne zaman göreceğiz?”

Star Wars hayranları, kıymetli uzay operalarını yeni HD formatında görmek için sabırsızlar. TheForce.Net sitesinden Jason ve Jimmy, yayınladıkları podcast için Lucasfilm’den Steve Sansweet ile bir röportaj yaptılar ve bu röportajda cevabı en çok merak edilen sorulardan birini sordular. Sansweet ise her ne kadar fazla mutlak detay veremese de, filmlerin BD versiyonunun çok da uzak olmayan gelecekte yayınlanacağını söyledi.

TheDigitalBits.com sitesindeki bir makaleye göre ise Steve Sansweet şöyle diyor:

“Birkaç yıldır bunun üzerinde çalışılıyor -buna Ultimate Set diyemem çünkü hala yeni materyaller keşfetmeye devam ediyoruz- ama ekstralarla dopdolu, altı filmlik bir Blu-ray seti olacağını söyleyebilirim. Daha önce hiç görülmemiş sahneler buluyoruz. Yani bilindik şeyler haricinde hakiki hazinelerin de varolduğunu söyleyebilirim.”

Sözü edilen setin bir veya iki yıl içinde raflarda olması bilinmezliğini koruyor, ama şurası kesin ki raflara çıktığında tanıtım etkinlikleri sayesinde Star Wars yeniden gündeme gelecek.

Gelişmeler için bizi takip edin.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.