Yeni gelişmeler!

yazar:

kategori:

Şu sıralar Star Wars hayranlarını en çok heyecanlandıran gelişmeler arasında hiç şüphesiz yeni dizilere ilişkin haberler oluyor. Devam etmekte olan Clone Wars animasyon dizisi ve gerçek oyuncularla çekilecek olan live-action diziye dair yeni söylentiler su yüzüne çıkmış durumda, derlediğimiz bu gelişmeleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

  • Hasbro International, bu sene içinde piyasaya sunacağı Vintage Boba Fett figürüyle ilgili yaptığı açıklamada, Clone Wars dizisinin şu sıralar gösterilmekte olan ikinci sezonunda Boba Fett ortaya çıkacağını açıklamış bulundu. Derryl DePriest’in yaptığı açıklama şu şekilde:

“Empire Strikes Back’in 30. yıldönümü, artı Boba Fett’in animasyon Clone Wars dizisinde ortaya çıkışı kararımızı etkiledi. Hayranlara sürekli vaat edilen ama hiçbir zaman istendiği gibi sunulamayan figürü vermek istedik. Çocukken bunlardan altı tane almış ve en azından bir tanesinin roketini doğru düzgün fırlatmasını ummuştum. 30 yıl sonra artık dileğim gerçek oluyor.”

  • Chicago Tribune’den Maureen Ryan, live-action dizinin şu anki durumuyla ilgili bir yazı yazdı. Çoğunu zaten bildiğimiz haberleri içeren yazı şu şekilde:

“Lucasfilm’den bir temsilci diyor ki ‘Şu anda yazarlar ile senaryo üzerinde çalışıyorlar, senaryolar tamamlanmadan ilk sezon için bir çekim tarihi belirlenmeyecek’. İsmi belirlenmemiş dizinin senaryosu ileri bir aşamada — yazım işlemi iki sene önce başladığından bu şaşırtıcı bir durum değil. Acaba bu durum, çekimlerin önümüzdeki yıl başlamasını sağlayacak mı? Hayran siteleri dizinin 2011’de gösterime gireceğinden emin olsa da, Lucasfilm öyle söylemiyor.”

  • Hasbro’nun çocuklara yönelik oyuncak serisi “Galactic Heroes”un yeni bir animasyon dizinin teması olma ihtimali söz konusu. IESB.net’in gerçek olduğu şüpheli olan yaptığı haber şöyle:

“Evet, doğru duydunuz. IESB’nin özel olarak edindiği habere göre George Lucas şu sıralar yeni bir animasyon dizinin ön çalışmasını yapıyor. Hedef alınan kitle ise okul öncesi seviyedeki çocuklar. Yeni serinin adı muhtemelen ‘Squishies’ olacak.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.