Yeni çizgiroman “Knight Errant” yolda!

yazar:

kategori:

Star Wars çizgiromanlarının yayıncısı Dark Horse Comics, popüler KOTOR çizgiroman serisi finale yaklaşırken yeni bir Star Wars çizgiromanın yolda olduğunu müjdeledi. Yine KOTOR serisinden tanıdığımız John Jackson Miller’ın kaleme alacağı “Knight Errant”, sonbaharda piyasada olacak. Yeni serinin içeriği ile ilgili detaylı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.Dark Horse tamamen yeni bir SW serisini sunuyor: Knight Errant

KOTOR sona yaklaşırken, yazarı John Jackson Miller galaksinin bilinmeyen bir ucuna doğru yola çıktı.

Mass Effect, Redemption ve etkileyici KOTOR finalinden sonra yazar John Jackson bize Kerra Holt adında, galaksideki önemi kendi tahmin ettiğinden çok daha fazla ve farklı olan genç bir jedi’ı tanıtıyor.

Hikaye Episode 1’den bin yıl önce, cumhuriyetin karanlık çağı olarak anılan dönemde, Sith’lerin lejyon olduğu, cumhuriyetin kırılma noktasına geldiği çağlarda geçiyor. Bu dönem, şimdiye kadar Star Wars tarihinde keşfedilmemiş geniş bir alanı kapsıyor.

Ek olarak, ilk kez bu yeni çizgi roman serisinin yazarı, Del Rey Book romanlarının da yazarı olacak. Macera yine aynı dönemlerde geçecek ve aynı karakterleri barındıracak. Bu star wars için özel bir durum, fanlara da galaksiye yeni bir perspektifle bakmalarını sağlayacak.

Yazar John Jackson “hikaye galakside muhteşem bir karmaşanın yaşandığı döneme denk geliyor, 2 sith kuralını getiren Darth Bane’den önce, sith lordları sadece cumhuriyetle değil, kendi aralarında da çarpışmaktaydılar. Kerra, iyi niyetin galaksiyi kurtarmaya yetmeyeceğini anlıyor. Bu keşfedilmeyi bekleyen çok geniş bir zaman aralığıydı, Dark Horse ve Del Rey’in bana bu fırsatı vermiş olmaları beni heyecanladırıyor” dedi.

Çizgi roman serisinin yayımcısı Dave Marshall, “Knight Errant , hem çizgi romanı hem kitabı yazan John’la birlikte bizim daha önce üstlenmediğimiz ölçekte bir hikaye oldu. Bu Del Rey romanlarının hayranlarına Dark Horse’un Star Wars genişletilmiş evren çizgi romanlarını tanıtmak için de iyi bir fırsat.”

Knight Errant’ın bu sonbaharda raflarda yerini alması bekleniyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.