“Celebration 5”, Ağustos 2010’da!

yazar:

kategori:

Uzunca bir süredir hakkında çeşitli spekülasyonlarda bulunulan Celebration V detayları, nihayet Lucasfilm tarafından resmen duyuruldu: 12 – 15 Ağustos 2010 / Orlando, Florida ! Empire Strikes Back’in gösterime girişinin 30. yıldönümünün kutlanacağı bu toplantının içeriğine dair detaylar şimdilik belli değil. Detaylar kesinleştikçe sizinle buradan paylaşmaya devam edeceğiz, etkinliğin resmi duyurusunu ise Türkçe olarak haberimizin devamında okuyabilirsiniz.
Star Wars’un en görkemli organizasyonu Celebration 5, ünlülerin ve film ekibinin katılımıyla, Empire Strikes Back’in 30. yılını kutlamak ve her hafta düzenli şekilde yayınlanan Clone Wars dizisi tanıtımları için, Lucasfilm LTD. ve Reed Exibitions’ PopGroup firmasının da iş birliği ile 12-15 Ağustos 2010 tarihinde Orlando / Florida’daki Orange Country Convention Center’da yapılacak. Bu büyük organizasyonun biletleri online olarak 10 Aralık Salı günü satışa sunulacak.

Lucasfilm LTD. 1999’dan beri Celebration toplantıları düzenliyor. O zamandan bu yana Star Wars Partisi olarak başlayan bu toplantılar, şimdi ise dünyanın en büyük organizasyonu olarak dünyanın dört bir yanından genç yaşlı herkesi toplantılarında barındırıyor.

İlk kez bir Celebration’da görev alan Reed PopGroup firması ise, daha önce New York Comic Con ve Chicago Comic and Entertainment Expo gibi birçok başarılı organizasyonun altından kalkmış bir firma olma özelliğini de gösteriyor.

Lucasfilm Hayran İlişkileri Başkanı olan Steve Sansweet ise C5 hakkındaki düşüncelerini şu şekilde dile getiriyor: “Hayranların favori filmi Empire Strikes Back’in 30. yılını kutlarken, yeni jenerasyon Star Wars hayranlarını da Clone Wars animasyonu ile aramıza hoş geldin diyoruz. C5 Orlando, galaksinin her yerinden, genç yaşlı herkesin mutlaka katılması gereken bir organizasyon. Aynı zamanda, oldukça büyük organizasyonların altından başarıyla kalkmış, konuklarını en iyi şekilde ağırlamış Reed PopGroup ile çalışacağımız için de oldukça heyecanlıyız. En büyük ve en görkemli Celebration’u yapacağımıza inanıyoruz.”

Reed PopGroup’un Yönetim Kurulu Başkanı Lance Frensterman ise “Star Wars, dünya çapında ün yapmış, bir kültür değeri. Reed Exibitions, yani dünyada yaptığı çeşitli organizasyonlarla adını en iyi şekilde duyurmuş bir firma olarak Star Wars için en iyi organizasyonu yapacağımıza inanıyorum. Lucasfilm ile işbirliğimiz sayesinde, C5 en iyi ve en büyük Celebration olacaktır. Daha uzun yıllar da, büyük projelerde Lucasfilm ile işbirliği yapmayı istiyoruz.” diyerek ne kadar heyecanlı olduklarını dile getiriyor.

Bilet Fiyatları:

4 Günlük Yetişkin: 120$

4 Günlük Çocuk: 50$

Salı, Cuma, Pazar Günleri için: 45$

Cumartesi Günü İçin: 50$

Çocuklar için 1 Günlük: 25$

6 yaş altı çocuklar bedava.

VIP biletleri ise daha sonradan açıklanacak. Tek veya 4 günlük alınan biletlerin, kontenjan olduğu sürece VIP olarak yükseltilmesi olasılığı bulunmakta. Konaklama için özel fiyatlar ve diğer seyehat anlaşmaları daha sonra siteden duyurulacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.