Adidas, Star Wars ürünleri çıkaracak!

yazar:

kategori:

Adidas Originals, “Star Wars” ile işbirliğine gidiyor. Bu işbirliğinden de, kült haline gelen Star Wars karakterleri ve sahnelerini klasik Adidas Originals ayakkabı ve tekstil ürünleri ile birleştiren Adidas Originals 2010 İlkbahar/Yaz Star Wars Koleksiyonu doğuyor. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Galaktik bir efsaneden ilham alan Star Wars Koleksiyonu sınırlı sayıda üretilen ürünlerin yanı sıra; genele hitap eden ayakkabı, tekstil ürünleri ve aksesuarları da kapsıyor. Klasik Adidas Originals sportif üst giyim ve efsanevi spor ayakkabı modelleri, destansı hikayenin yeniden yorumlanmış karakterleri ve sahneleri ile tekrar hayat buluyor.

Hayranları, Darth Vader ve Stormtrooper grafikleri ile bezenmiş olan seçkin Adidas Originals modellerini Star Wars Koleksiyonu’nda görebilecekler. Diğer önemli Star Wars karakterleri ve filmlerinden unutulmaz anlar da yaratıcı tasarımlarla ürünlere aktarılacak. Adidas Originals 2010 İlkbahar/Yaz Star Wars Koleksiyonu’nun satışına Şubat ayında başlanacak olup tüm dünyada sadece belirli yetkili satıcılar ve Adidas Originals Mağazaları’nda satışa sunulacak. İki marka arasındaki işbirliği, heyecan verici yeni ayakkabı ve tekstil modelleri ile 2010 Sonbahar/Kış serisinde de sürecek.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.