The Force Unleashed PC’ye Geliyor!

yazar:

kategori:

Başlığı yanlış okumadınız! Önceleri PC oyuncularının ahını fazlasıyla alan LucasArts, şimdi de onların dualarını kabul etti ve The Force Unleashed’i PC’ye çıkarıyor, hem de yepyeni eklentilerle. The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition adını taşıyan paket, hem konsollara hem de PC ve Mac’e geliyor, bugüne kadar çıkmış tüm eklentilerin yanı sıra bir “infinities” senaryosunu da içinde barındırarak. Bu büyük gelişmeyle ilgili haberin detaylarını, görsellerini ve videosunu haberimizin devamında bulabilirsiniz.
LucasArts’ın yayınladığı basın duyurusu şu şekilde:

LucasArts bugün hit video oyunu The Force Unleashed’in sonbaharda bir genişleme paketi ile yeni bir bölüme sahip olacağını ve bunun da PS3 ve XBOX360 sistemleri için olacağını duyurdu. Ek olarak, oyunculara Güç’ün en derin ve karanlık tarafını Luke Skywalker ile bir mücadeleye sokarak gösterecek olan The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition da duyuruldu. Ultimate Sith Edition’da, oyunun önceki bölümlerinin yanı sıra daha önceden çıkarılan eklentiler ve yepyeni bir bonus bölüm bulunacak.

Oyunculara bir “infinities” deneyimi yaşatacak olan bu bölüm, “ya oyunu kötü sonla bitirmiş olsaydık?” sorusunu temel alarak ilerleyecek, yani The Force Unleashed’in sonunda Secret Apprentice’in Darth Vader’ı öldürdüğü ve onun yerine geçtiği varsayılacak. Senaryo, İmparator’un yeni çırağını Tatooine’e, Bölüm III’deki olaylardan beri orada saklanan Obi Wan Kenobi’yi bulmak için göndermesiyle başlıyor. Oyuncular bu kayıp Jedi’ı arayışları sırasında Jabba the Hutt’ın sarayına girecek ve hatta tehlikeli ödül avcısı Boba Fett ile yüzleşecekler.

Hikaye, Secret Apprentice’in Tatooine’den Hoth’a giderek Asi Birliği’ni topyekün ortadan kaldırması görevi ile sona erecek. Hoth’da iken oyuncular Luke Skywalker’ın bizzat kendisi ile yüzleşip Bölüm V: İmparator filmindeki mekanları da ziyaret edebilecekler.

Pakette buna ek olarak, oyuncuların orijinal senaryo içerisinde oynayabildikleri Coruscant ve Tatooine eklenti bölümleri bulunacak.

Oyuna ilişkin görselleri ve videoyu aşağıda bulabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.