Star Wars aktörü Gerald Home’un iki yeni filmi yolda!

yazar:

kategori:

Hayranlar arasında oldukça sevilen ve Yıldız Savaşları.Com’un da büyük bir dostu olan, Return of the Jedi’da rol almış aktör Gerald Home, iki yeni filmle beyaz perdeye dönüyor. Chatroom adlı gerilim filminde seyircilere gerilim yaşatacak olan aktör, “London Boulevard” filminde ise Keira Knightley ve Colin Farrell ile aynı yapımda yer alacak. Her iki filmle ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Aktörlük kariyerinde 32 yıllık tiyatro, TV ve reklam deneyimi bulunan, Return of the Jedi filminde Tessek ve Mon Calamari Officer karakterlerini canlandırmış oyuncu Gerald Home, çekimleri Londra’da gerçekleştirilen iki büyük filmde rol alıyor.

Çekimleri tamamlanan ilk film CHATROOM adını taşıyor ve yönetmenliğini Hideo Nakata gerçekleştiriyor. Nakata’yı 1998’deki RINGU ve 2003’deki DARK WATER yapımlarından hatırlamak mümkün. Bilindiği gibi RING ve RING 2 Hollywood tarafından yeniden çevrilmişti, Nakata ise önümüzdeki yıl RING 3’ü yönetmeye hazırlanıyor.

Gerald Home, Chatroom hakkında şöyle diyor:

“Bence bu film çok tartışmalı olacak, benim oynadığım karakter çok ürkünç. Filmin oyuncu kadrosunda pek çok genç ve yeni yüz var. Nakata ile çalışmaktan çok zevk aldım ve onunla başka bir filmde yine bir arada olmayı çok isterim. Benim Star Wars ile olan bağlantımı biliyor ve film gösterime girdiğinde Star Wars hayranlarına gösterebilmek için benimle fotoğraf çekildi.”

Diğer film ise Star Wars hayranlarını yakından ilgilendiriyor, zira filmin kadrosunda Keira Knightley var. LONDON BOULEVARD adındaki bu film, Londra’da çekiliyor olmasına rağmen bir Hollywood yapımı. Filmin yönetmenliğini Oscar ödüllü William Monahan üstleniyor. Gerald Home, filmin diğer bir yıldızı olan Colin Farrell ile aynı sahnede yer alıyor ve bir mezar kazıcısını canlandırıyor.

Her iki film için de verilen gösterim tarihi 2010.

Gerald Home ile daha önce gerçekleştirdiğimiz röportaja buradan ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.