George Lucas soruları yanıtladı

yazar:

kategori:

Star Wars efsanesinin yaratıcısı George Lucas, geçtiğimiz haftasonu layık görüldüğü vizyoner ödülünü almak için Chicago’daydı ve ödül töreninde Star Wars hayranlarını çok ilgilendirecek bazı açıklamalarda bulundu. Lucas’ın söylediğine göre yolda ikinci bir animasyon dizisi var, ancak bununla ilgili hiçbir detay şu an için belli değil. Efsanenin babasının yaptığı diğer açıklamalar, Lucasfilm’in diğer projeleriyle de alakalı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Lucas’a yöneltilen ilk soru, kendisinin yeni Star Trek filmi ile rekabete girmek için yeni Star Wars filmlerine yelken açacağına dair söylentilerle ilgiliydi. Lucas, bu soruya “hayır” cevabını verdi ve Star Wars filmlerinin Anakin Skywalker’ın hikayesini anlattığını ve bu hikayenin tamamlandığını belirtti.

Artık televizyon projelerine yöneldiğini belirten George Lucas, mevcut Clone Wars dizisi ve live action dizi projesinin yanı sıra yeni bir animasyon dizi projesini de yürüttüklerini açıkladı.

Live action dizide 501. Lejyon üyelerine yer verilip verilmeyeceğine dair yöneltilen soruya ise “şu an için bunu bilmiyoruz, bunun için önümüzde uzun bir yol var” cevabını verdi.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.