Mobil konsollara yeni Battlefront!

yazar:

kategori:

Star Wars hayranı oyun severleri en mutlu eden serilerden biri hiç şüphesiz Battlefront serisiydi. Serinin üçüncüsü ile ilgili spekülasyonlar devam ederken, Nintendo DS ve PSP sistemleri için yeni bir Battlefront oyununun çıkacağı geçtiğimiz gün Lucas Arts tarafından duyuruldu. Sonbaharda çıkması beklenen Battlefront: Elite Squardon adını taşıyan oyunun görsellerini ve detaylarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Elite Squadron, Battlefront serisinde ilk kez çok seviyeli savaş olanağı tanıyacak. Yani oyuncular savaşa yürüyerek başlayıp, yollarına araçlarla devam edip bindikleri gemilerle uzaya çıkabilecekler, gemilerini büyük ana gemilere indirebilecekler. Oyuncunun her cephedeki manevrası, diğer bir cephedeki çatışmanın gidişatını etkileyebilecek.

Oyunun tek kişilik bölümleri tüm Star Wars efsanesini (ve ötesini) kapsayacak. Oyuncular X2 karakterini kontrol edecekler, bu, bir Jedi ustasının DNA’sından yaratılmış bir klon askeri. Emir 66 sırasında Jedi düzenini ortadan kaldırmakla görevli olan X2, kanlı geçmişini bir kenara bırakarak İsyan’a katılmaya karar verir. Ancak X2, Güç’e duyarlı tek klon değildir. Onun klon kardeşi olan X1 çok daha şeytani bir yolu takip etmektedir, bu yol İsyancılar ve İmparatorluk’un kaderlerini belirleyecektir.

Oyuncuların elinde defalarca oynanımı mümkün kılacak aksiyon dolu bölümler olacak. PSP versiyonunda bu güne dek Battlefront serilerinde eşi benzeri görülmemiş bir özelleştirme imkanı bulunacak, bu sayede oyuncular kendi karakterlerini daha öncekilerden daha fazla çeşit silah ve ekipmanla donatabilecek, daha çok çeşit zırh kullanabilecek, ırk, görünüm ve cinsiyetlerini belirleyebilecek. Ayrıca oyunda ilerledikçe yüzlerce obje ve bonus da kullanılabilir hale gelecek. Nintendo DS’de ise eşsiz bir sınıf-tabanlı oyun deneyimi olacak, bu sayede kontrol edilen karakterler önceden belirlenmiş silahları, ağır silahları ve hatta ışın kılıçlarını kullanabilecek.

Star Wars: Elite Squadron PSP’de 16 kişiye kadar, DS’de ise 4 kişiye kadar multiplayer olanağı ve yepyeni oyun modları sunuyor, bunlar arasında “Heroes and Villains” bulunuyor. Bu sayede Luke Skywalker, Darth Vader, Boba Fett, Kit Fisto, Darth Maul gibi karakterlerin yanı sıra Battlefront: Renegade Squadron ve The Force Unleashed’den karakterleri seçip birbirleri ile savaştırmak mümkün olacak. Oyunda ayrıca Endor, Hoth ve Yavin 4 gibi çok bilindik gezegenler bulunacak.

Oyun hakkında daha fazla detay için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.