“The Old Republic” Hikayesinden İlk İpuçları!

yazar:

kategori:

Lucasarts’ın Bioware işbirliği ile MMORPG dünyasını sarsmayı hedeflediği, ve hayranlar arasında çok sevilen Eski Cumhuriyet döneminde geçecek olan “Star Wars – The Old Republic” oyununun hikayesini anlatan materyaller internette yerini almaya başladı. Oyunun geçtiği dönemin hemen öncesinde meydana gelen olayların aktarıldığı materyaller, oyuncuları şimdiden havaya sokmayı başarıyor. Konuyla ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Knights of the Old Republic oyunundan 300 yıl sonrasında geçen bu devasa online oyunda, Sith İmparatorluğu uzun yıllar süren gizli fetihlerinden ortaya çıkıp kendilerini göstermiş ve Cumhuriyet’i tehdit etmeye başlamışlardır. Cumhuriyet’i güçlü pençelerinin arasında kıskıvrak yakalayabilecekken, Sith beklenmedik bir teklifte bulunur ve bir barış anlaşması ortaya koyar. Aldığı yaraları sarmaya çalışan Cumhuriyet de bunu mecburen kabul eder, ancak bu işin altında daha gizemli olaylar yatmaktadır.

Oyuncuları konuya ısındırmak için ilk olarak Dark Horse çizgi roman firması ortaklığı ile, ayda iki kez yayınlanan ve her sayısı 3 sayfadan oluşan bir web-comic bulunuyor. Şu ana dek üç sayısı yayınlanan çizgi romana buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hikayeyi anlatan diğer bir kanal ise, “Galactic Timeline” adlı video serisi. Bu seri henüz başlamış durumda, ve ilk videoya da buraya tıklayarak erişmeniz mümkün.

The Old Republic ile ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz, bizimle kalın!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.