Güç sizinle olabilir mi?

yazar:

kategori:

Bu sonbahar piyasaya çıkacak olan bir oyuncak Jedi yeteneklerinizi test etmenizi sağlayacak. Fiyatı $90 – $100 arasında değişecek olan “The Force Trainer” (Güç Eğitmeni), oyuncuların beyin dalgalarını kullanmalarını sağlayacak bir başlık ve 20cm’lik dikey bir tüp ile gelecek, oyuncular da beyin dalgalarını kullanarak tübün içindeki topu hareket ettirmeye çalışacaklar. Bu ilginç ürünle ilgili detayları ve videoyu haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Lucas Licensing başkanı Howard Roffman, “Beyinden bilgisayara” kontrol edilen piyasaya sürülmüş ilk ürünün bu olacağını söylüyor. Beyin kontrollü oyunlar yeni trend olabilir, Mattel firmasından çıkacak olan Mind Flex de bunlardan bir başkası.

Force Trainer’da, kablosuz bir başlık beyin aktivitelerinizi okuyacak, bu medikal testlerde kullanılan sistemlerin çok daha basitleştirilmişi, içindeki devreler de bu aktiviteleri fiziksel hareketlere dönüştürecek. Eğer yeterince iyi odaklanırsanız, içerdeki eğitim küresi kulenin içinde yükselmeye başlayacak.

Tam Güç etkisini sağlamak için derin bir konsantrasyon gerekiyor. Topun yükselmesini ise bir hava akımı sağlıyor ve bu o kadar gerçekçi ki bunu kendinizin yaptığını hissediyorsunuz.

Merkez üniteden gelen Star Wars ses efektleri ve ses klipleri sizin bir sonraki seviyeye (Padawan’dan Jedi’a) geçişinizi ve topu yukarı veya aşağı hareket ettirişinizi duyuracak.

Bu teknoloji bugüne kadar sadece klinik uygulamalarında kullanılıyordu, fakat şimdi bu heyecan verici olay hepimizin oturma odalarına girecek. Ürünün ne zaman çıkacağı ve ülkemize gelip gelmeyeceği hakkındaki gelişmeleri sitemizden takip edin!


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.