Klon Savaşları dizisi dünya ile aynı anda Türkiye’de!

yazar:

kategori:

Beklenen güzel haber nihayet geldi! İzleyici oranlarında ve çocukların kalbinde en önlere geçmeyi başaran Cartoon Network, Türkiye’deki birinci yaşında bir ilke daha imza atıyor. Tüm dünyada fırtınalar estiren, babadan oğla geçen, sadece Amerika’da 40 Milyon takipçisi ve koleksiyoncusu bulunan “Star Wars, Clone Wars” serisi tüm Avrupa ile aynı anda Türkiye’de Türkçe olarak yayına başlıyor. “Star Wars, Clone Wars” 1. bölümü ile ilk defa Cartoon Network’te 14 Şubat 2009 Cumartesi günü Saat 21.00’da hayranları ile buluşacak. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
Elimize ulaşan basın bültenini aktaralım:

Çok ama çok uzaklardaki galaksi…

Star Wars: Klon Savaşları, Cartoon Network’te…

George Lucas’ın başyapıtı olarak nitelendirilen otuz yılı aşkın bir geçmişe sahip efsane serinin bir parçası niteliğindeki Star Wars: Klon Savaşları, Cartoon Network ekranlarında her hafta film tadında yeni bir bölüm yayınlayacak. Son teknoloji harikası görsel efektleri ile göz dolduran bu animasyon serisinde Sith ve Jedi’lar arasındaki iyi-kötü mücadelesi devam ediyor.

Star Wars: Attack of the Clones ve Star Wars: Revenge of the Sith arasındaki dönemde geçen Star Wars: Klon Savaşları’nda galaksideki barışı sağlamak için Jedi Şövalyeleri harekete geçiyor. Ayrılıkçıların korkunç Droid ordusuna engel olmak için Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda; Anakin’in Padawan’ı Ahsoka Tano ile birlikte Klonların da gücünü alarak karanlık tarafa karşı bir mücadele verecekler.

Star Wars efsanesinin derinliği ve bilgisayar yapımı animasyonun bir araya gelmesi ve yaratıcı karakterlerin de kadroya eklenmesi ile Star Wars: Klon Savaşları, yalnızca görsel bir ziyafet sunmuyor hikâyesi ile de dikkat çekiyor.

Gençleri aksiyon ve mizah anlayışı, büyükleri ise hikâyesi ile derinden etkileyecek olan Star Wars: Klon Savaşları ile her hafta çok ama çok uzaklardaki bu galaksinin başka bir yüzünü göreceksiniz.

Bilge Jedi Yoda’nın dediği gibi: “Her yıldızın kendine ait bir hikâyesi vardır.”

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI

Otuz yılı aşkın tarihe sahip bir efsane…
Star Wars: Klon Savaşları, Cartoon Network ekranlarında…

Işın kılıçları, yıldız gemileri, unutulmaz karakterleri ve yaratıklarıyla efsane geri dönüyor. İyi ile kötünün savaşı başlıyor… Klon’lar, Droid’lere karşı… Jedi’lar, Sith’e karşı… İyilik, kötülüğe karşı bir savaş verecek. Star Wars: Klon Savaşları’nda galaksinin tarihindeki en büyük savaş gerçekleşmek üzere. Galaksi’deki herkes kendine bir taraf seçecek. Gençleri aksiyon ve mizah anlayışı, büyükleri ise hikâyesi ile derinden etkileyecek olan Star Wars: Klon Savaşları ile her hafta yeni bir macera izleyeceksiniz. Bilge Jedi Yoda’nın dediği gibi: “Her yıldızın vardır kendine ait bir hikâyesi.”

I.SEZON

1. “Ambush”

Efsane Star Wars: Klon Savaşları, Cartoon Network ekranlarında…
Işın kılıçları, yıldız gemileri, unutulmaz karakterleri ve yaratıklarıyla efsane geri dönüyor. İyi ile kötünün savaşı başlıyor… Bilge Jedi Yoda’nın dediği gibi: “Her yıldızın vardır kendine ait bir hikâyesi.”

Jedi Efendisi Yoda, üç Klon ile birlikte Kont Dooku’nun hizmetindeki gözü kara Ventress ve Droid’lerine karşı savaş verir. Böylesi stratejik bir gezegenin Cumhuriyet için önemini bilen bilge Jedi, bu gezegeni koruyacak kadar güçlü olduğunu kanıtlamak zorunda.

2. “Rising Malevolence”

Efsane Star Wars: Klon Savaşları, Cartoon Network ekranlarında…
Işın kılıçları, yıldız gemileri, unutulmaz karakterleri ve yaratıklarıyla efsane geri dönüyor. İyi ile kötünün savaşı başlıyor… Bilge Jedi Yoda’nın dediği gibi: “Her yıldızın vardır kendine ait bir hikâyesi.”

Anakin ve Ahsoka gelene kadar Jedi Efendisi Plo Koon ve Klon’lar ayrılıkçılara karşı büyük bir direniş göstermek zorunda.

Cartoon Network’u Türksat 2A uydusundan, DSmart 50. kanaldan ve Digiturk 69. kanaldan izleyebilirsiniz.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.