Klon Savaşlarının ilk DVD’si Mart’ta!

yazar:

kategori:

Yurt dışında yayını devam eden ve ülkemizde gösterilmesiyle ilgili belirsizliği hala koruyan Clone Wars animasyon dizisinin ilk DVD’si mart ayında çıkıyor. Sadece dört bölümün yer alacağı ve 24 Mart’ta çıkacak olan DVD hakkındaki detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.
$19.98’lik fiyat etiketine sahip olacak olan DVD de, dizinin ilk bölümü olan ve Yoda’nın bir macerasını konu alan “Ambush”, ve Malevolence serisinin üç bölümü “Rising Malevolence”, “Shadow of Malevolence” ve “Destroy Malevolence” bölümleri yer alacak.

Lucasfilm Pazarlama Başkanı Doug Yates, şöyle diyor:

“Pek çok çocuk ve aile favori bölümlerine bir an önce sahip olmak istediklerini bize iletti, biz de bu yüzden bu DVD’yi yayınlıyoruz, bu yaz da ikinci bir dört bölümlük DVD daha gelecek.”

Clone Wars’un tüm sezonuna sahip olmak isteyenler için ise, 2009’un ilerleyen tarihlerinde çıkmak üzere çok diskli bir set hazırlanıyor. Bu set, ayrıca Blu-ray olarak da yayınlanacak ve sahne arkalarından görüntülerin bulunduğu ek içeriği de beraberinde getirecek.

Dizi, an itibariyle 50 farklı ülkede yayınlanıyor ancak daha önce de belirttiğimiz gibi Türkiye’de hem dizinin yayınlanması hem de bu DVD’nin piyasaya çıkışı şu an için belirsizliğini koruyor.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.