Yeni S.W.O.R.A. elçisi: Amiral Motti

yazar:

kategori:

Dünyanın en büyük uluslar arası Star Wars hayran platformu olma yolunda hızla ilerleyen Star Wars Outer Rim Alliance, bazı önemli gelişmelerin merkezi oldu. Dünyanın farklı ülkelerinden yeni üyelerin kabulunun an meselesi olduğu platforma, yepyeni bir elçi dahil oldu. Bu kişi, BölümIV’deki küstah İmparatorluk amirali Motti olarak tanıdığımız ve birkaç yıl önce kendisiyle bir röportaj yaptığımız aktör Richard LeParmentier. Konuyla ilgili detayları haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

S.W.O.R.A.’nın kuruluşunda büyük ve önemli rol oynamış, ve ilk elçi olarak görev yapmış aktör Gerald Home, işlerinin yoğunluğundan dolayı görevini sonlandırıp S.W.O.R.A.’nın ilk ve tek “onursal elçi” si olarak varlığını korurken, yeni elçi Richard LeParmentier de dünyada temas halinde olduğu hayran gruplarını bu büyük oluşuma katacağını belirtiyor.

Richard LeParmentier’in sözleri ise şu şekilde:

Sevgili SWORA Üyeleri,

SWORA Konseyi bana yeni SWORA elçisi olmayı teklif ettiğinde çok duygulandım.

İlk olarak, SWORA’nın kuruluşunda büyük katkıları olan Gerald Home’a tüm gayreti için teşekkür ederim.

Bu işi devam ettirmeyi ve bu birliği Merkez ve Doğu Amerika, ve Doğu Afrika’ya kadar genişletmek isterim, böylece SWORA diğer bir yarım kürede de tanınmış olacak.

Elçiniz olmayı dört gözle bekliyorum. Benimle istediğiniz zaman temasa geçebilirsiniz.

Saygılarımla,

Richard LeParmentier”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.