Clone Wars resmen geliyor

yazar:

kategori:

Sabırsızlıkla beklenen yeni nesil STAR WARS animasyonu CLONE WARS hakkında Warner Bros Türkiye’deki resmi ağızlardan resmi açıklama nihayet geldi. Gelen bilgiye göre film, ülkemizde de tüm dünya ile aynı anda, yani 15 Ağustos’ta gösterime giriyor. Filmin Türkçe dublajlı fragmanını ve Warner Bros.’un resmi basın duyurusunu haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Filmin farklı format ve boyutlardaki Türkçe dublajlı fragmanlarını aşağıdaki linklerden izleyebilir/download edebilirsiniz.
http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_high.asx

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_low.asx

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_med.asx

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_high.mov

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_high.smil

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_low.mov

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_low.smil

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_med.mov

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/tr/movies/clonewars/clone_wars_hs42m2_tlrf1_tr_dub_qt_med.smil

Warner Bros.’dan filme ilişkin gelen resmi duyuru ise şu şekilde:

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nın Türkçe Fragmanı Yayınlandı

Warner Bros. Pictures “Star Wars: Clone Wars / Star Wars: Klon Savaşlar”ı filmini 15 Ağustos’ta Sinemalarda Gösterime Sunacak.

Ülkemizde de 15 Ağustos’ta Vizyona Girecek Olan Filmin Türkçe Fragmanı Yayınlandı.

Filmi Takip Eden TV Dizisi de Sonbaharda Cartoon Network ve TNT’de Yayınlanacak

“Star Wars eğlencesinde yeni dönem 2008’de, George Lucas’ın yaratıcısı olduğu STAR WARS: THE CLONE WARS/STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’ile başlıyor. Bu yepyeni filmin, sonbahar sezonunda televizyon dizisi olarak yayınının başlamasının ardından Lucasfilm Ltd., Warner Bros. Pictures ve Turner Broadcasting System Inc. işbirliğiyle Ağustos ayında, gösterime girecek.

Lucasfilm Animation’ın yapımcısı olduğu STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilm’in efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor. STAR WARS: KLON SAVAŞLARI 15 Ağustos Cuma günü Kuzey Amerika sinemalarında gösterime girecek olan film aynı tarihte Türkiye sinemalarında da gösterimde olacak.

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nın yönetici yapımcısı George Lucas, “Daha anlatacak çok Star Wars hikayesi olduğunu hissettim. Bunların bir kısmını animasyon şeklinde anlatmak, aynı zamanda animasyon sanatını biraz daha ileriye götürmek istedim” diyor.

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nın sinemalarda gösterimi yepyeni Star Wars maceraları için sadece bir başlangıç. Yapımın sabırsızlıkla beklenen televizyon dizisi de, TNT’de yayınlanmasının ardından sonbahar sezonunda nihayet Cartoon Network’te açılış yapacak. Uluslararası yayınına ilişkin ayrıntılar pek yakında açıklanacak.

STAR WARS: KLON SAVAŞLARI çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken, Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştirecek. İzleyiciler, her hafta, Lucasfilm Animation’daki yetenekli sanatçıların yarattığı 30 dakikalık, heyecan dolu bir “mini-film” seyredecekler.

İyi ile kötü arasındaki galaksilerarası mücadelenin ön safında, yaşlı genç tüm Star Wars hayranlarının çok sevdikleri Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi karakterlerin yanı sıra, Anakin’in jedi öğrencisi Ahsoka gibi yepyeni kahramanlar da yer alacak. Ayrıca, Palpatine, Kont Dooku ve General Grievous’un önderliğindeki kötü adamlar galaksiyi yönetmekte kararlılar. Tehlike çok büyük, ve Star Wars evreninin kaderi cesur Jedi savaşçılarının ellerinde. Onların yiğitlikleri aksiyon yüklü savaşları, ve STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’u dolduran yepyeni açılımları beraberinde getiriyor.

“Warner Bros. ve Turner, The Clone Wars’un muazzam potansiyelini kullanabilmek için eşsiz bir işbirliğine gittiler çünkü birlikte dünya çapında bir şey sunacaklar: Warner Bros. sinema ve ev videoları dağıtım ağıyla, Turner Networks geniş kitlesiyle bunu sağlayacak” diyor, Lucasfilm Ltd.’in Başkanı ve Operasyon Şefi Micheline Chau ve ekliyor: “Bu muhteşem bileşim, çocuklardan yetişkinlere, Star Wars’un izleyicisi olan tüm kilit demografik gruplara ulaşılmasını mümkün kılacak”.

Warner Bros. Pictures’ın Yerel Dağıtımdan Sorumlu Başkanı Dan Fellman ise şunu ekliyor: “Bu çığır açacak proje Star Wars’u beyaz perdeye yepyeni bir şekilde geri döndürmekle kalmıyor, George Lucas’ın efsanevi destanında da yepyeni bir sayfa açıyor. Bunun müthiş bir sinema olayı olacağını hemen hissettik. Star Wars’u sinemaseverlerle tekrar buluşturacak olmaktan dolayı çok mutluyuz”.

Turner Animation’ın Başkanı ve Genç ve Çocuk Medyası COO’su Stuart Snyder ise “Daha önce televizyon için hiç böyle bir şey üretilmedi” diyor ve ekliyor: “30 yıl boyunca, Star Wars çok geniş bir hayran kitlesine hitap ettiğini gösterdi. Cartoon Network’teki The Clone Wars, ailedeki herkesi televizyon başında toplayacak bir program olacak. Lucasfilm’le tekrar birlikte çalışmaktan ve izleyicilere bu özel yapımın sunulmasında rol oynamaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız”.

Her hafta yeni bir hikayeyle izleyiciyle buluşacak olan STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, Star Wars destanının imzası hâline gelen heyecanlı hikayeler, nefes kesici görseller ve olağanüstü müzik geleneğini sürdürecek.

Marin County-Kaliforniya merkezli, Singapur’da şubesi bulunan Lucasfilm Animation, 30 tane yepyeni STAR WARS: KLON SAVAŞLARI bölümü üretti ve daha da heyecanlı bölümler üretmeyi sürdürüyor.

Sadece web’e özel olması planlanan, ve STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nın gelişimini anlatan bir dizi belgeselin ilki ise http://www.starwars.com adresinde yayınlanıyor.

# # #

Bir Time Warner kuruluşu olan Turner Broadcasting System, Inc., dünyanın dört bir yanında televizyon ve başka tüketici platformlarında haber, eğlence, animasyon ve gençlere özel medya ortamları yaratıyor ve düzenliyor.

Lucasfilm, STAR WARS, THE CLONE WARS, Lucasfilm Animation ve ilişkili karakter isimleri, taşıt isimleri ve aksesuarlar ABD ve diğer ülkelerde Lucasfilm Ltd. ve/veya yan kuruluşlarının tescilli markasıdır ve/veya telif hakları Lucasfilm Ltd. ve/veya yan kuruluşlarına aittir. (TM ve © Lucasfilm Ltd.) Tüm hakları saklıdır. Tüm diğer tescilli markalar ve tescilli isimler sahiplerine aittir.”


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.