Celebration : Japonya!

yazar:

kategori:

StarWars.com’dan gelen şaşırtıcı ve sürpriz haberlerin arkası kesilmeyeceğe ve Celebration aktivitelerinin de henüz sonu gelmeyeceğe benziyor, zira bugün yapılan açıklamaya göre Celebration toplantılarının en yenisi, bu yıl içinde Japonya’da gerçekleştirilecek. 3 gün sürecek olan aktivite, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde Tokyo ve Yeni Tokyo havaalanları arasındaki Mukuhari-Meese Uluslararası Fuar Merkezi’nde yer alacak. Detaylar için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Şu ana kadar yapılanlar arasında en büyüğü olacağı düşünülen Celebration: Japonya, aslında 30. Yıldönümü kutlamalarının devamı niteliğini taşıyor. Star Wars’un 30. Yıldönümü, Japonya’da biraz daha geç kutlanacak, zira film orada 24 Temmuz 1978 tarihinde gösterime girmişti.

3 günlük aktivite, canlı eğlence, ünlüler, özel sunumlar, özel ürünler ve kostüm yarışmaları ile dolu olacak.

Lucasfilm İçerik ve Hayran İlişkileri müdürü Steve Sansweet, bu konuda şöyle diyor:

“Star Wars’un 30 yıldır Japonya’da inanılmaz bir popülerliği var ve filmin orada girişinin yıldönümü bizim için bir kilometre taşı, bu yüzden oradaki hayranlara ulaşabilmekten onur duyuyoruz. Japonya, bir Star Wars Celebration’ı için ideal bir yer, çünkü efsanenin pek çok noktasında Japon kültüründen ilham alındı.”

Şu an için Celebration Japonya hakkında fazla bir detay bulunmasa da, www.celebrationjapan.com adreslerine kaydolabilir ve email listesine dahil olup herşeyden önceden haberdar olabilirsiniz.

Bu aktiviteye katılmak isteyen hayranlar, çok kısa bir süre içinde www.celebrationjapan.com veya www.celebration.jp adreslerinden bilgi alıp, biletlerini ayırtabilecekler. Ek olarak, gerek Japonya için, gerekse uluslar arası katılımlar için özel seyahat paketleri de yine bu sayfalarda yer alacak.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.