Museum Replicas’tan yeni ürünler yolda

yazar:

kategori:

2008’de, hayranlar ve koleksiyonerler için heyecan verici haberler gelmeye devam edecek gibi gözüküyor, zira Museum Replicas’ın lisans bölümü Windlass Studios’dan bazı yeni ürünlerin geleceği geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Bu ürünler, şu ana kadar gördüklerimizden biraz farklı olacak gibi, zira Lucas Licensing’in Star Wars replica kıyafet ve zırhları, üstün kalitede ve ful setler olarak beğenimize sunulacak, ki bunlar arasında ödül avcıları ve stormtrooper’lar da bulunuyor. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Museum Replicas’ın sonbaharda piyasaya çıkacak olan ürünleri, Star Wars hayranlarını epey tatmin edeceğe benziyor. Bu ürünler arasında da şu an için Luke Skywalker, Obi Wan Kenobi, Darth Maul, Padme Amidala, Anakin Skywalker, Boba Fett, Han Solo ve Prenses Leia gibi karakterlerin kostüm, zırh ve aksesuarları bulunuyor.

Yeni kurulan Windlass Studios firması, gerçek boyutta ve giyilebilir olan bu limitli sayıdaki ürünlerin geliştirilmesini, üretimini ve dağıtımını sağlayacak. İlk ürünlerin ön sipariş için sonbaharda hazır olacağı tahmin ediliyor, zırhlar ise ilk kez Temmuz ayında gerçekleştirilecek San Diego Comic Con’da görücüye çıkacak.

Star Wars kostüm ve zırhları, San Diego Comic-Con ve Atlanda Dragon Con’daki Musem Replicas/Windlass Studios standlarında görülebilecek.


Yorumlar

Konuyla ilgili görüşünüz nedir?

error: İçeriği kullanma izni için bizimle temasa geçin.